Rolgordijnen op maat voor mijn kantoortje/leeskamer!

Rolgordijnen op maat

Vorige week gaf ik een aantal tips bij het kiezen van rolgordijnen op maat. Deze week ben ik zelf op zoek gegaan naar geschikte rolgordijnen en pas ik deze tips toe! De raamdecoratie in mijn kantoortje / leeskamer kan wel een update gebruiken!

In deze ruimte bevinden zich twee ramen en een balkondeur. Voor de ramen heb ik op dit moment donker houten jaloezieën hangen. Deze vind ik wel mooi, maar ik heb geen oplossing voor de balkondeur. We hebben dezelfde jaloezieën om voor dat raam te hangen. Het probleem is dat we deze niet ‘zomaar’ kunnen ophangen, omdat het raam/de deur wel nog open moeten kunnen. Zowel op kiepen als helemaal. Dus ik denk dat ik hier toch iets anders voor zal moeten bedenken.

Rolgordijnen op maat

Ik ontkom er eigenlijk niet aan. Als ik wil dat alles er mooi en strak uit ziet, zal ik rolgordijnen op maat moeten laten maken. Dit is vaak iets duurder dan de standaard maten, maar dan weet je wel dat het allemaal perfect zal passen. Tijdens het online snuffelen kwam ik de Perfect Fit rolgordijnen op maat tegen. Deze had ik nog niet eerder gezien en kende deze dus ook helemaal nog niet. Het mooie van deze rolgordijnen is dat ze geschikt zijn voor kunststof kozijnen en dat ik er niet in hoef te boren. Dat is zonde van de kozijnen.

Rolgordijnen op maat

Wat ik verder een groot voordeel vind is dat deze rolgordijnen op maat zeer eenvoudig te monteren zijn. Je kunt ze tot de millimeter nauwkeurig opmeten en bestellen. Het monteren doe je met behulp van speciale clips. Deze worden tussen het rubber en glas geschoven. Vervolgens klik je de rolgordijnen er met een simpele beweging in. Een kind kan de was doen! Per systeem heb je maar 4 clips nodig, dus je bent zo klaar!

Als ik voor de Perfect Fit rolgordijnen op maat kies, dan denk ik dat ik voor de verduisterende in de kleur winter grijs ga. Grijs is lekker neutraal en past ook bij de inrichting van mijn kamertje.

Verder hebben ze ook Perfect Fit jaloezieën. Als ik daarvoor kies, twijfel ik. Of alles in een lichte kleur, of ik koop alleen de donker houten look voor de balkondeur.

Welke rolgordijnen op maat zou jij kiezen?

1 Reactie

  1. 13/05/2020 / 12:28

    Het ziet er echt keurig uit zeg! Netter dan gewone losse gordijnen moet ik zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }