Creatieve manieren om een sidetable in huis te plaatsen!

Sidetable in huis
White Console Table va Shutterstock by Photographee.eu

Een sidetable in huis ouderwets? Think again! Deze zijn helemaal hip, in alle soorten en maten te krijgen, passen in elk interieur en op verschillende manieren te gebruiken! Om deze redenen zou je een sidetable in huis moeten plaatsen! 

Sidetable in huis

Als eyecatcher in de hal

In de hal heb je meestal niet veel ruimte. Een hal is vaak smal en lang, dus een sidetable leent zich perfect als wandmeubel, zonder dat het al teveel plaats in beslag neemt. Als je er een mooie ronde spiegel bovenhangt en deze leuk aankleedt met plantjes en decoratie, wordt het een echte eyecatcher! Daarnaast kun je er bijvoorbeeld nog mandjes onder zetten of aan bevestigen, zodat je er ook opbergruimte hebt.

Als tv-meubel

Als je een kleine woonkamer of een studentenkamer hebt, wil je dat de meubels zo min mogelijk plaats in beslag nemen, maar toch veel opbergruimte hebben.  Een sidetable met open planken is de oplossing! Hier kun je mandjes in zetten, zodat je weer wat spullen onzichtbaar kunt opbergen en je hebt direct een meubel voor je televisie.

Als thuisbar

Als je voor een sidetable met laatjes en open planken gaat, kun je deze ook makkelijk omtoveren tot een thuisbar. Super handig en gaaf voor wanneer je een feestje of etentje thuis hebt. Alle glazen en flessen gebruik je dan als decoratie!

Als make-up tafel in de slaapkamer

Als je een mooie en grote spiegel boven de sidetable hangt heb je al snel een leuke make-up tafel. Deze kun je verder naar smaak inrichten. Gebruik bijvoorbeeld mandjes om je juwelen en make-up op te bergen, hang goede verlichting aan de spiegel en decoreer met parfumflessen etc. Daar word je toch instant happy van?

Inspiratie

Zelf wil ik heel graag een mooie sidetable op de hal plaatsen, zodat ik er een grote, ronde spiegel boven kan hangen. Mijn sidetable zal er een beetje als een bankje uit moeten zijn.

Als je zelf inspiratie wilt opdoen, kun je eens kijken bij de sidetables van Debommelmeubelen.nl, dan zul je zien dat er verschillende soorten, maten en stijlen te vinden zijn. En dan vind je altijd wel één die bij jouw interieur en wensen past.

Zou jij een sidetable in huis plaatsen?

2 Reacties

  1. 14/11/2018 / 19:13

    Ik heb er zelf eentje naast mijn bureau staan, kwestie van wat extra ruimte te hebben. Heel handig! En het ziet er meteen ook wat leuker uit, nu de kamer wat meer opgevuld is. Win-win.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }