Snel flesvoeding klaarmaken? Gebruik de Baby Brezza Formula Pro Advanced!

Iedere kersverse ouder herkent zich vast in het volgende: Zodra newborns honger hebben laten ze dit goed merken en willen ze binnen niet al te lange tijd gevoed worden. Als je borstvoeding geeft is dit zo gepiept. Indien je flesvoeding geeft gaan er vaak wat meer handelingen aan vooraf en zal je kindje iets langer moeten wachten. Dat laatste vinden ze meestal niet heel fijn. En jij als ouder waarschijnlijk ook niet in de nachten, wanneer zowel jij als de baby weer snel willen slapen na het voedmoment. De Baby Brezza Formula Pro Advanced is een ideale gadget voor iedereen waarbij snel flesvoeding klaarmaken een must is. Zie het een beetje als een Senseo apparaat, maar dan voor baby’s.

Snel flesvoeding klaarmaken

Baby Brezza Formula Pro Advanced

De afgelopen week hebben we de Baby Brezza Formula Pro Advanced getest. Voor mij is het een ideale gagdet, omdat mijn partner in wisselende diensten werkt en ik in de avonden en nachten vaker alleen ben met de baby en peuter. Tijdens de avond- en nachtvoedingen wil ik de fles zo snel mogelijk klaar hebben, zodat de baby niet overstuur raakt en de peuter niet wakker wordt. Toen mij gevraagd werd of ik dit toffe apparaat wilde testen en reviewen, hoefde ik dus ook niet lang na te denken. De Baby Brezza is de marktleider in baby fles machine‘s. In de Verenigde Staten is deze gadget zelfs een van de meest gewilde babyshower cadeaus.

Als je de Formula Pro Advanced via de officiële website van Baby Brezza koopt, vind je vaak leuke kortingen. Onderaan dit artikel zal ik zelf een kortingscode met jullie delen!

Baby Brezza Formula Pro Advanced in gebruik nemen

Voordat je het apparaat in gebruik neemt adviseer ik om de handleiding goed door te nemen. Je start met het schoonmaken van poeder- en waterreservoir. De instructies hiervoor staan duidelijk uitgelegd in de handleiding. Vervolgens vul je de reservoirs met water en melkpoeder.

Snel flesvoeding klaarmaken

Daarna is het belangrijk dat je de juiste instellingen kiest. Voor elk merk flesvoeding is er een andere instelling. Zo gebruikten wij onderstaande instellingen:

Snel flesvoeding klaarmaken

Kies de gewenste temperatuur en laat het apparaat opwarmen. Zo is deze klaar voor gebruik wanneer het nodig is.

Babyfles maken met de Baby Brezza Formula Pro Advanced

Daarna is het tijd voor het echte werk. Je baby heeft honger en wilt NU een flesje. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is aangeven hoeveel ml flesvoeding je gaat maken. Dit kan met een eenvoudige druk op de knop. Het apparaat mengt dan de juiste hoeveelheid water en poeder. Het flesje is direct geschud en er zitten geen klonters in. Ideaal!

Tip: Zorg ervoor dat het plateau waar je de fles op zit hoog genoeg staat, zodat het tuitje waar het water uitkomt goed in de fles valt en het water er niet langs kan vallen/spetteren. Zo komt de juiste hoeveelheid water in de fles en is het perfect afgemeten.

Voordelen Baby Brezza Formula Pro Advanced

  • Snel flesvoeding klaarmaken is appeltje-eitje
  • Baby op de arm? Geen probleem. Ook dan kun je een flesje maken.
  • Je hoeft de temperatuur niet meer te controleren
  • Energiezuiniger dan een flessenwarmer of waterkoker
  • Je hoeft geen melktorentjes met poeder te vullen

Nadelen Baby Brezza Formula Pro Advanced

  • Niet echt een nadeel, maar je moet de trechter regelmatig schoonmaken. Dus daar heb je wel weer werk aan. Je kunt wel een extra trechter kopen, zodat je altijd een schone trechter bij de hand hebt en direct door kunt.
  • Het neemt redelijk wat plaats in beslag op je aanrecht of nachtkastje
  • Is niet muisstil, dus als je deze in de nacht op de babykamer gebruikt, zal je baby dit wel horen
Snel flesvoeding klaarmaken

Kortingscode voor de Baby Brezza Formula Pro Advanced

De komende maand mag ik jullie een korting van maar liefst 10% aanbieden. De code SIMSCUPOFTEA10 is geldig t/m 28-02-2023. Dat scheelt toch weer aanzienlijk in de prijs. Ondanks dat het apparaat niet heel goedkoop is, is dit wel onmisbaar in huishoudens waar de mama of papa vaak alleen is en niet veel tijd over heeft.

Wil jij snel flesvoeding klaarmaken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }