Kantoor update: Plinten plakken en op zoek naar leuke decoratie!

Lucide Dumbo Vloerlamp

Laatst konden jullie al lezen dat er nog een aantal dingen moeten gebeuren, voordat het kantoor af is. Ondertussen zijn we alweer een klein stapje verder en kijk ik alvast uit naar leuke nieuwe decoratie!

We zijn weer een stapje verder. Twee plinten zijn vastgeplakt. Ja, je leest het goed. Twee! Haha. We kwamen erachter dat we er iets zwaars tegen moesten zetten om het te laten drogen. Anders kwamen ze weer van de muur af. We hadden niet genoeg zware dingen en weinig tijd, dus we besloten om gewoon elke keer twee plinten vast te maken en dan weer te wachten tot ze droog zijn. Zo krijgen we het in kleine poses toch af! <3

Zoals jullie weten wil ik een tv-meubel omtoveren naar een leesbankje. Eerder schreef ik al een artikel over de sierkussens van Sweetlivingshop. Daarmee wil ik het bankje gaan decoreren. En dat zit ook wat zachter. Anyway,  dit keer ben ik verder gaan snuffelen en verliefd geworden op alle mooie decoratie en andere items die ze verkopen. Ik krijg een steeds beter beeld van hoe het kantoor er uiteindelijk uit moet komen te zien.

Sweetlivingshop

Ladder

Het idee om een ladder neer te zetten, spookt eigenlijk al sinds het begin van het kantoortijdperk in mijn hoofd rond. Dus hier wil ik zeker wel iets mee doen. Het ziet er enorm leuk uit en je kunt er alle kanten mee uit. Je kunt er leuke lampjes in de vorm van balletjes inhangen, zodat het in de avonden voor gezellig sfeerlicht zorgt. Je kunt er ook mandjes aanmaken, zodat je er spulletjes in op kunt bergen. Of je hangt er leuke decoratie aan. Ik denk dat ik voor de lampjes ga!

Rieten mand

Een mand staat al enige tijd op mijn wish list. En niet alleen voor op kantoor. Al wil ik er daar ook eentje hebben, voor het opbergen fleece-dekens en dergelijke. Deze kan ik wel gebruiken als ik op mijn leesbankje geniet van het lezen van een goed boek! Aangezien deze het woord ‘ New York’  betreft, was ik natuurlijk direct verkocht!

Bijzettafeltjes

Eigenlijk wil ik naast de ladder twee of drie bijzettafeltjes neerzetten. In dezelfde stijl, maar verschillende groottes. Hier wil ik da kaarsjes en leuke vaasjes als decoratie op zetten. Dat maakt het geheel direct een stuk warmer en gezelliger. (Over kaarsen gesproken, ik heb een nieuwe verslaving. Daar vertel ik jullie later meer over! ;-))

Plaid

Plaids en fleece-dekentjes kun je nooit genoeg hebben. Zeker niet als je zo’n koukleum als mij bent. Als ik op kantoor aan mijn blog werk of een boek lees, zit ik voornamelijk stil. Dan kun je er vanuit gaan, dat ik binnen no time zeur dat ik het koud heb. Deze dekentjes zijn voor mij dus eerder een must dan deco. Dat ze daarnaast ook nog eens leuk staan en alles super gezellig maken, is een win-win situatie!

Klok

Ik ben eerlijk gezegd nog niet zeker of ik wel een klok wil ophangen. Een klok geeft wel een huiselijk gevoel, maar ik weet niet of er nog plaats over is. Ik wil namelijk ook nog een aantal boekenplanken maken, waarop ik mijn mooiste boeken kan uitstallen. Deze klok zou in ieder geval perfect bij de rest van de inrichting staan!

Wat vinden jullie nog leuk om aan mijn kantoor toe te voegen als decoratie?

Liefs,
Simone

*€€€

2 Reacties

  1. 13/02/2017 / 08:30

    Ziet er heel gezellig en strak uit! Ik kan me voorstellen dat je daar lekker rustig kunt werken en concentreren :-). Misschien een ingelijste art print voor aan de muur in de hoofdkleur van je blog (turquoise-achtig)? Daar wil ik je wel aan helpen, misschien kun je hem dan reviewen ;-). Veel style plezier nog!

    • 13/02/2017 / 20:31

      Wat een leuk en lief bericht, dank je wel! Wat maak je trouwens mooie illustraties!! Echt top. Ik ben alleen bang dat ik geen plekje meer aan de muur heb. Die zijn bezet door planken, muurstickers, ramen en een muurkast. Ik moet nog even bedenken hoe het er allemaal uit gaat zien. Eerst maar eens daadwerkelijk daarheen verhuizen! 😉 Ik houd het zeker even in gedachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }