Mijn 3 nieuwe trendy iPhone 7 hoesjes!

trendy iPhone 7 hoesjes
Sinds een maand ben ik in het bezit van de nieuwste iPhone 7. Mijn oude toestel had te weinig geheugen, waardoor ik wel een nieuwe moest kopen. Aangezien de camera niet meer helemaal op dezelfde plek zit, had ik ook een aantal nieuwe hoesjes nodig!

Laat ik nu net op dat moment een mail van Hoesjes-Outlet.nl krijgen, met de vraag of ik een aantal van hun hoesjes zou willen reviewen. Dat kwam dus echt mooi uit. Ik had net pas een nieuw hoesjes voor mijn oude iPhone 6 besteld, maar ik kwam er te laat achter dat deze in de weg zat met foto’s maken. Nu kan ik er wel nog iemand anders blij mee maken!

In de shop van Hoesjes-Outlet vond ik in ieder geval drie trendy iPhone 7 hoesjes die aan mijn smaak voldeden! Hier kan ik dus wel weer even mee vooruit.

Mijn nieuwe trendy iPhone 7 hoesjes

trendy iPhone 7 hoesjesimg_0936

Als eerste viel mijn oog op dit hoesje. Ik ben nogal een kluns wat betreft het ‘ niet-laten-vallen’  van mijn iPhone. Ik vind het dus erg belangrijk dat er een stevig hoesje omheen zit. Daarnaast ben ik ook een voorstander van het feit dat ik er pasjes in kan opbergen. Zo heb ik mijn pinpas en rijbewijs altijd bij de hand en hoef ik mijn grote tas niet continu mee te sjouwen. Als ik iets vervelend vind, is het dat wel. Het hoesje is daarnaast ook voorzien van een bumperrand, dus mijn iPhone is goed ingepakt! Deze is deels van echt leer en deels van kunstleer. Ik verwacht dus dat deze wel tegen een stootje kan en enige tijd mee zal gaan.

trendy iPhone 7 hoesjes

Ik kies normaal gesproken niet snel voor back covers, maar deze vind ik persoonlijk erg mooi. Je ziet geeneens dat er een hoesje om de iPhone zit. Omdat ik altijd een screen protector van gehard glas op mijn scherm heb, is mijn scherm ook beschermd tegen krassen. Dat vind ik wel echt een must, anders is zo’n back cover niet veel waard. Je wilt uiteraard geen diepe krassen in je mooie beeldscherm hebben.

nieuwe trendy iPhone 7 hoesjes

En dan nog een back cover. De Milano vind ik erg classy en past ook goed bij de gouden iPhone met de witte voorkant. Daarnaast weet ik dat Tasja de komende maand ook een iPhone 7 gaat halen en dat zij deze wel mooi zou vinden. Nu zijn we in ieder geval al voorzien van een goede bescherming!

Welke trendy iPhone 7 hoesjes van Hoesjes Outlet zijn jouw favoriet?

*In samenwerking met Hoesjes-Outlet.nl

 

2 Reacties

  1. 28/11/2016 / 08:36

    Wat een leuke hoesjes heb je gekozen! Die van mij is eigenlijk alweer aan vervanging toe maar ik kan maar geen leuke vinden. Toch maar eens hier kijken dan ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }