De bruiloft uitgesteld en trouwen na corona? Dit zijn de beste tips

Heb jij jouw bruiloft al geannuleerd of uitgesteld door de maatregelen rondom het coronavirus? Momenteel gaat het eindelijk de goede kant op, dus hopelijk kunnen er snel weer bruiloften plaatsvinden zonder beperkingen. Nu het met de maatregelen rondom het coronavirus goed gaat, kun je langzaamaan weer beginnen met het plannen van jouw bruiloft. Volg jij de eerdere planning of maak je een heel nieuw plan voor de grote dag? Als je gaat trouwen na corona, is het goed om hierover na te denken. De beste tips voor trouwen na corona? Wij zetten ze voor je op een rij, dus lees snel verder.

trouwen na corona
Wedding Arch via Shutterstock by Bordovska Iryna
Bepaal de definitieve gastenlijst

Als je jouw bruiloft al eerder hebt geannuleerd of verzet, heb je natuurlijk nog een gastenlijst van destijds. Bepaal of deze gastenlijst nog steeds van toepassing is. Misschien zitten er een aantal gasten bij die je wellicht toch niet wilt uitnodigen of wil je juist wat extra gasten uitnodigen. Zorg ervoor dat je dus een nieuwe definitieve gastenlijst maakt. Op basis hiervan kun je weer verdergaan met de overige belangrijke zaken voor de bruiloft.

Oude of nieuwe trouwlocatie? 

Als je jouw bruiloft eerder al hebt geannuleerd of hebt uitgesteld, is het goed om te denken of je nog tevreden bent met de eerder gekozen trouwlocatie. Je kunt ervoor kiezen om weer voor deze trouwlocatie te gaan op een nieuwe datum, maar je kunt er ook uiteraard voor kiezen om voor een andere trouwlocatie te gaan. Denk er in ieder geval over na of de locatie die je voor ogen hebt goed bereikbaar is voor jouw bruiloftsgasten. Wat een aanrader kan zijn, is bijvoorbeeld trouwen in Breda, Amsterdam, Utrecht of Rotterdam. In deze populaire steden zijn veel verschillende trouwlocaties te vinden. Of je nu op zoek bent naar een trouwlocatie met alles erop en eraan of juist liever een intieme trouwlocatie hebt: de kans is groot dat je het hier kunt vinden.

trouwen na corona
Wedding Sign Post via Shutterstock by Youproduction
Wees er op tijd bij

Als je wilt trouwen na corona, is het van groot belang dat je overal snel bij bent. Er zijn namelijk best wat koppels die hun bruiloft geannuleerd of uitgesteld hebben vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. De kans is dus groot dat al deze koppels snel willen trouwen wanneer dit weer mogelijk is. Het is daarom belangrijk dat je ervoor zorgt dat je alles op tijd regelt. Het zou tenslotte zonde zijn als alles straks binnen no time is volgeboekt. Hoe sneller je erbij bent, hoe meer kans je hebt op jouw voorkeuren in de planning van jouw bruiloft. Zeker als je je bruiloft binnen budget wilt houden.

Of je nu meer of minder gasten uitnodigt dan eerst, je jouw oude trouwlocatie kiest of op zoek gaat naar nieuwe trouwlocaties in Utrecht of Amsterdam: als je gaat trouwen na corona heb je flink wat om over na te denken. Zorg er in ieder geval voor dat je er snel bij bent, want jij en je partner zullen niet de enige zijn die de bruiloft maar al te graag in willen halen!

Heb jij je bruiloft uitgesteld om te trouwen na Corona?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }