TV Meubel Decoratie Tips!

TV Meubel Decoratie
Via Shutterstock by

Een TV meubel vinden dat perfect in je interieur past, is niet altijd even makkelijk. Je moet letten op het juiste formaat, de juiste kleur en stijl. Daarnaast is een TV zelf vaak een doorn in het oog. Met deze TV meubel decoratie tips wordt het een stuk knusser en gezelliger in huis. 

TV Meubel Decoratie Tips

Ik stoor me de laatste tijd behoorlijk aan het feit dat mijn TV meubel nog niet ‘af’  is. Ik heb een kleine en subtiele TV meubel in Scandinavische stijl. In eerste instantie wilde ik tv meubel kopen van Haco.nu. Zij hebben een paar hele mooie die perfect zouden passen. Echter kreeg ik er vervolgens één cadeau, waardoor dit niet meer nodig was.

Het scherm van mijn TV is haast net zo breed als het hele meubel. Dat is wel jammer, daardoor blijft er aan de zijkant weinig ruimte over om te decoreren. Aangezien een TV niet echt mooi is van zichzelf, ging ik op zoek naar leuke manieren om mijn TV hoekje toch wat knusser en gezelliger te maken!

Plant

Vroeger had ik echt nooit planten. Maar sinds kort vind ik planten helemaal leuk! Een plant doet het altijd goed, dus ook naast je TV meubel. Het fleurt de boel direct op en het maakt de omgeving een stuk warmer. Deze plantenpot op pootjes maakt het helemaal af!

Seizoensgebonden

Nieuw seizoen? Nieuwe decoratie! Ik ben zelf het meest dol op Herfst decoratie. Het geeft altijd een enorm knus gevoel, nadat de zomer voorbij is. Als je je decoratie elk seizoen aanpast, raak je er ook niet snel op uitgekeken. Accessoires zorgen er voor dat jouw interieur direct een boost krijgt! De omgekeerde boeken op onderstaande foto zorgen ook voor een speciaal effect. Pluspunt: Zo zie je geen lelijke kabels meer.

De juiste accessoires

De juiste accessoires maken een look compleet. Wanneer je een vloerkleedje neerlegt en gebruik maakt van sfeerverlichting of fairy lights levert dat direct een cozy resultaat. Daarnaast kun je ook een leuk gehakt poefje neerzetten en de boel aankleden met heerlijke geurkaarsjes. Een perfect hoekje voor een avondje me-time! Oh, en vergeet de bloemen niet! Bloemen fleuren de boel al-tijd op!

Ik heb genoeg inspiratie om te starten met het decoreren van mij TV meubel. Als jij nog andere leuke ideetjes hebt, let me know!

Van welke TV Meubel decoratie maak jij gebruik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }