9X Verkleed als jouw favoriete personage met carnaval!

Over twee weken start carnaval bij ons in Zuid-Limburg. Omdat carnaval bij ons voornamelijk buiten gevierd wordt, kies ik meestal voor warmere kleding. Dit jaar ging ik op zoek naar een warme carnavalsoutfit, maar kwam ook een aantal gave outfits van tv-serie- en filmpersonages tegen. 

verkleed als jouw favoriete personage
Carnaval via Shutterstock by Filipe Frazao
Warme outfit

Vaak is het vrij koud met carnaval, dus ik zorg er dan voor dat ik carnavalskleding draag, waar ik nog thermo onderkleding onder kan dragen. Dit jaar twijfel ik of het wel koud zal zijn. Carnaval valt vrij laat en deze week hebben we al temperaturen met dubbele cijfers. Dus laten we hopen dat het zo blijft. Zou heerlijk zijn.  Dan kan ik namelijk ook één van deze toffe pakjes aan!

Verkleed als je favoriete personage

Verkleed als jouw favoriete personage

Tegenwoordig zijn er wel duizenden verschillende leuke carnavalsoutfits te vinden. Het aanbod is enorm en dat maakt het kiezen wat lastiger. Als je net als ik dol bent op films en tv-series, vind je één van deze outfits waarschijnlijk ook wel leuk. Zo kun je dit jaar verkleed als jouw favoriete personage met carnaval.

Harry Potter

Het zou geen lijstje van mij zijn als Harry Potter er niet in voor kwam, toch? Als echte die hard fan zou ik geen seconde twijfelen om mijn Hogwarts uniform aan te trekken. Ik wacht helaas nog steeds op mijn Hogwarts letter! Als je liever als villain door het leven gaat, kun je ook een Voldemort of Bellatrix kostuum aantrekken! Lekker creepy.

Game of Thrones

Het lijkt me enorm gaaf om als the Mother of Dragons verkleed te gaan. Al zou ik nooit kunnen tippen aan Emilia Clarke als “Daenerys Stormborn of the House Targaryen, First of Her Name, the Unburnt, Queen of the Andals and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains, andMother of Dragons!” Als je geen Daenerys fan bent, kun je er ook voor kiezen om verkleed te gaan als the Red Woman Melisandre.

Alice in Wonderland

Ik vind de Alice in Wonderland outfits een mooie match voor carnaval. Ze zijn lekker kleurrijk, dus dat  past perfect bij ons Vastelaovend feestje! Zelf vind ik de Mad Hatter kostuums het allerleukste, dus ik verwacht dat ik voor één van deze kostuums ga. Ik mag er eentje uitzoeken van Vegaoo. Super leuk dus. Ik heb zelf ook al een rok van tule die ik eronder kan dragen en mijn gevoel zegt dat er ook genoeg ruimte voor thermo ondergoed is. Keep you posted! Zodra het carnaval is zal ik foto’s op Social Media plaatsen.

Ga jij carnaval vieren? En zou je dan verkleed als jouw favoriete personage willen gaan?

6 Reacties

  1. 24/02/2019 / 12:12

    Ik vier zelf bijna nooit carnaval. Maar als ik al die leuke pakjes zie, krijg je er spontaan zin in haha!

    • 24/02/2019 / 13:09

      Het is echt heel gezellig als je er eenmaal aan begint. Even lekker gek doen en nergens aan denken! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }