WINACTIE: Viggi Handmade wereldkaart etui en een cactus portemonnee!

Posted 16/03/2017 by Sim's Cup Of Tea in Gadgets, Gadgets, Lifestyle, Travel / 17 Comments

Viggi Handmade
Made by Irene van Viggi Handmade

Vandaag mag ik één van jullie blij maken met twee van de superleuke en exclusieve handmade items van Viggi Handmade! <3

Viggi Handmade

Een maand of twee geleden reageerde ik super enthousiast onder één van de Instagram posts over Viggi Handmade van SuusjeQ. Wij hebben elkaar afgelopen jaar ontmoet via een bloggerstour door Maastricht en sindsdien volg ik haar ook via Social Media.

Ik was direct helemaal verliefd op deze handmade laptop sleeve van Viggi Handmade en reageerde met: “Wauw, die wil ik ook!’

Wat blijkt nu… Viggi Handmade is het handmade accessoirelabel van Irene Clots uit IJsselstein. En Irene is een vriendin van Suzanne. Niet lang daarna benaderde Suzanne mij dan ook met de vraag of ik het niet leuk zou vinden om een winactie op te zetten, waarbij ik één van mijn lezers of lezeressen blij mag maken met twee items van Viggi Handmade. Uiteraard zei ik direct volmondig JA, want ik weet zeker dat ik niet de enige ben die dol is op deze handmate sleeves, etuis en andere leuke items!

Viggi Handmade Etsy en Instagram

Ben je benieuwd naar alle items die Irene maakt, neem dan zeker eens een kijkje op haar Instagram feed of breng een bezoekje aan haar Etsy shop!

I’ve always loved to make things. Crafting around, drawing a little bit, photographing, or just making an awesome creative dinner.

For me it’s all about transforming one thing into another. Transforming thoughts, ideas or ingredients into something else.

With Etsy I found a way to share my passion for creating. Changing pieces of beautiful fabric into something that other people will enjoy using.

Ik was na de Instagram post van Suzanne al verkocht. Jullie weten allemaal dat ik dol op reizen ben. (Al staat dat op dit moment even op een laag pitje…) Alle dingen met een wereldkaart printje vind ik dus ook helemaal te gek. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Viggi Handmade winactie

En dan nu het leukste gedeelte voor jullie: De winactie!! Eén van jullie kan de Viggi handmade wereldkaart etui en een cactus portemonnee winnen!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

  • Volg Viggi Handmade op Instagram
  •  Volg mij op Instagram, like de post van de winactie en laat via een reactie weten waarom jij deze items wilt winnen. Regrammen = lief, maar niet verplicht!

De winactie sluit op 31 maart om 23:59, dus jullie hebben allemaal voldoende tijd om mee te doen. Dus deel, like en share met al jullie Viggo Handmade fans!

In het weekend van 1 april, maak ik de winnaar bekend via Instagram!

Doe jij mee met de Viggi Handmade winactie?

Liefs,
Simone

17 responses to “WINACTIE: Viggi Handmade wereldkaart etui en een cactus portemonnee!

  1. Charlotte

    Super leuke items!!! Mijn zus is gek op cactussen. Heeft er veel staan in huis, weet zeker dat ze hier heel erg happy van zou worden. Dus ik doe graag mee !!

  2. Heel leuk! Ik vind ze gewoon super schattig en heb altijd contant geld overal liggen in m’n tas, maar het zou juist handig zijn om zo’n klein tasje te hebben voor dat soort dingen. Dus ik doe graag mee! Ik volg jullie nu beide op Instagram (@thingsiwanttoblogabout)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.