Voorkom migraine en vermoeide ogen met de E-Polette

E-PoletteMet mijn 40-urige fulltime job en 30+ uren voor mijn blog ben ik regelmatig voor een beeldscherm te vinden. Dit vergt enorme inspanning van mijn ogen. Gelukkig biedt de E-Polette uitkomst!

Het concept van Polette

Voordat ik over mijn ervaring met de E-Polette ga vertellen, wil ik jullie eerst iets vertellen over het concept van Polette. Je weet misschien wel dat monturen en glazen op sterkte best prijzig kunnen zijn. Bij Polette valt dit reuze mee.

Concept PoletteDit komt puur door het feit dat zij alle tussenpartijen tussen de fabriek en de klant uitschakelen. Doordat de monturen in hun eigen werkplaats gemaakt worden, worden er geen hoge winstmarges door eventuele tussenpartijen berekend. En dat maakt de prijs een stuk betaalbaarder. En daar worden wij als klant natuurlijk altijd vrolijk van. En zeker als het ook nog eens mooie monturen van goede kwaliteit zijn!

De producten

Polette2Bij Polette kun je terecht voor de hipste brillen, zonnebrillen, E-Polettes en accessoires. Ze hebben allemaal een uniek design, welke je elders niet snel tegen zult komen. Dat is al een pluspunt. Zo heb je altijd een origineel exemplaar te pakken!

E-Polette E-BROOKLYN ÉCAILLE

E-Polette Ik koos voor dit prachtige exemplaar. Zoals ik al aangaf, zorgt de E-Polette ervoor dat je minder vermoeide ogen krijgt, indien je veel voor een beeldscherm werkt. Voor mensen die vaker last hebben van migraine is het ook een echte uitkomst. Let op: glazen op sterkte zijn op dit moment nog niet mogelijk in combinatie met e-polette glazen.

Polette7Het kunstmatige, blauwe licht van beeldschermen, smartphones en tablets is schadelijk voor onze ogen. Zag je die blauwe gloed in de licht getinte gepolariseerde glazen? Dit is de filter die ervoor zorgt dat het blauwe, schadelijke licht eruit gefilterd wordt. Wat je overhoudt is een natuurlijk licht, waardoor dit aanzienlijk minder schadelijk voor je ogen is. Dat moeten we hebben!

Polette6Ik ben echt ontzettend blij met de E-Polette. Zodra ik deze opzet, wordt alles om mij heen een stuk warmer. Kleurtinten worden dus een stuk geler en zijn niet meer zo koel. Mijn ogen zijn best gevoelig sinds ik lenzen draag, dus fel licht kan ik ook niet altijd verdragen. Ik denk dat ik deze ook eens in de auto ga testen, zodat ik in de winter niet met mijn zonnebril op hoef te rijden. (Mensen kijken vaker een beetje raar!)

Polette8Het montuur is prachtig afgewerkt. Ik koos dit keer niet voor een zwarte – wat mijn echte bril wel is- om het iets zachter in mijn gezicht te maken. Ook zijn deze glazen wat groter. Lekker nerdie en trendy dus, zoals Polette het noemt! Mission Accomplished!

Polette5

Montuur online of in de Pop-up Store passen

Vind jij het niet fijn om een bril te bestellen zonder dat je deze gepast hebt? Dan kun je ook een bezoekje brengen aan de Pop-up Store in de Staalstraat 7B, te Amsterdam. Daarnaast is het ook mogelijk om dit via de website te doen. Natuurlijk staan niet alle brillen even mooi, dus als je het samen met een vriendin doet, is dat lachen, gieren, brullen! Maak er een gezellige avond van en kijk samen met welke trendy bril jij er vandoor gaat.

De verzending

De brillen zijn gemiddeld drie tot vijf werkdagen in productie. Daarna zal jouw bestelde bril verzonden worden. Houd er dus rekening mee dat het gemiddeld 10 werkdagen kan duren, voordat jouw bril in huis is. Nu moet ik zeggen, dat dit reuze meevalt, aangezien ze ook nog eens vanuit een ander land verzonden worden. Bij Pearle moest ik ook een week op mijn bril wachten. En dat is zo goed als om de hoek.

Zou jij graag een E-Polette willen hebben?

Liefs,

Simone
Follow

*Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Polette.
Voor meer informatie kun je mijn disclaimer lezen!

29 Reacties

 1. SH
  27/01/2016 / 08:48

  Hey, is je migraine door de bril ook verminderd ?

  • 30/01/2016 / 09:09

   Hi, ik heb zelf geen migraine, maar als je de bril opzet krijg je in ieder geval geen hoofdpijn van naar het scherm staren. Als ik deze opzet is het echt een stuk rustgevender. En dat is heel belangrijk.

 2. 17/11/2015 / 10:00

  Staat je mooi, die bril! Ik ben er nu ook wel benieuwd naar geworden. 🙂

 3. 16/11/2015 / 20:31

  Mooie bril, lijkt me ook heerlijk voor computeren! Maar je krijgt hem thuis gestuurd, dus de bril word niet afgesteld?

  • 16/11/2015 / 21:05

   Nee klopt inderdaad. Maar ze hebben wel maten waar je uit kunt kiezen. Dus als je dezelfde als je eigen bril pakt, moet het wel lukken. Die van mij zit goed. En wellicht dat je deze nog ergens bij een opticien in de buurt kunt laten bijstellen als het echt nodig is.

 4. 16/11/2015 / 16:54

  Ik heb er vaker over gelezen en steeds meer denk ik dat het wellicht de moeite waard is om eens te gaan kijken/passen/bestellen. Want zo veel achter de computer zitten kán gewoon niet goed zijn voor je ogen. Ik heb geen sterkte nodig maar stiekem heb ik dan nu eindelijk – je snapt, het is toch wel onwijs hip – een goede reden om een bril aan te schaffen 😉

 5. 16/11/2015 / 15:41

  Ik ga dit denk ik ook eens proberen. Heb geen last van mijn ogen, maar ben vaak wel enorm vermoeid na een dag werken en volgens mij komt dat ook daarvan. Daarnaast merk ik dat mijn ogen echt moeten bijkomen als ik vrij snel na het computeren naar bed ga…
  Alleen, loop je niet het risico dat je hem altijd op wilt door de warmere kleuren? Ik vind dat namelijk van sommige zonnebrillen, daar wordt de wereld zo lekker zonnig van!

  • 16/11/2015 / 18:04

   Haha nee met foto’s bewerken zet ik deze bijvoorbeeld wel af. En ik wil sowieso niet continu een bril op hebben. Maar als ik dit thuis in de avond al doe merk je het toch wel!

 6. 16/11/2015 / 12:49

  Is een mooie bril, die je goed staat! Zou voor mij misschien niet gek zijn. Ik werk 9 uur per dag voor een beeldscherm en daarnaast je smartphone, tablet en computer thuis. Soms heb ik inderdaad knallende koppijn als ik naar bed ga en hele vermoeide ogen, maar uit oogmetingen komt altijd dat ze perfect zijn.

  • 16/11/2015 / 18:03

   Ja dan zou dit wel eens de oplossen kunnen zijn. Zeker als ze zeggen dat je ogen prima in orde zijn. Proberen kan nooit kwaad. Ze zijn gelukkig reuze betaalbaar!

 7. 16/11/2015 / 11:14

  Oh wauw, dat klinkt goed. Het montuur staat je ook heel goed. Helaas heb ik hele slechte ogen (de één min, de één plus) en zou ik dit nu dus nog niet kunnen dragen. Hopelijk gaan ze in de toekomst een combinatie tussen beide soorten glazen maken.

  • 16/11/2015 / 18:02

   Ah dat is wel balen zeg! Maar draag je geen lenzen? Want dan kun je deze gewoon opzetten. Doe ik ook! 🙂

 8. 16/11/2015 / 10:48

  Oh ik wist niet dat de e polette ook op sterkte kon. Al vraag ik me wel af of ze tot een bepaalde sterkte gaan.. en glazen ook verdunnen. Want als je nogal blind bent, heb je dikke glazen en ziet het er niet bij alle monturen goed uit. Wat voor mij online bestellen lastiger maakt.

  • Simone
   Auteur
   16/11/2015 / 10:52

   Nu je dit zegt bedenk ik me dat ik een foutje gemaakt heb en dingen door elkaar gehaald heb. Volgens mij kunnen alleen de brillen op sterkte. Ik ga snel even kijken en het aanpassen! 🙂

  • Simone
   Auteur
   16/11/2015 / 10:54

   Nee, er staat inderdaad: Let op: glazen op sterkte zijn op dit moment nog niet mogelijk in combinatie met e-polette glazen. Oeps! Dus misschien in de toekomst wel! 😉

 9. 16/11/2015 / 10:46

  Dit is misschien wel wat voor mij! Ik heb vaak hoofdpijn/migraine omdat ik thuis veel achter de laptop zit. Ik ga hier eens naar kijken 😉 Mooie foto;s heb je gemaakt!

  • Simone
   Auteur
   16/11/2015 / 10:50

   Ah dan zou ik deze zeker eens proberen. Het is echt vervelend als je continu hoofdpijn hebt. Wat lief dat je mijn foto’s zo mooi vindt. Ik was er stiekem zelf ook wel heel erg trots op. Wat een goede camera en een softbox niet voor een wonderen kunnen verrichten, haha.

 10. 16/11/2015 / 07:56

  Wow, dit klinkt heel interessant! Ik draag ook altijd lenzen, maar ben op zoek naar een leuke bril voor erbij zodat ik een beetje kan afwisselen. En ook ik zit vrijwel de hele dag achter een computerscherm, dus ik herken de hoofdpijn aan het eind van de dag. Zo’n bril zou voor mij weleens een uitkomst kunnen zijn dus :-).

  • 21/11/2015 / 21:18

   Oh ja, dan is dat zeker de moeite waard! Heb je er al eentje besteld? Ik ben er echt heel blij mee!

 11. Tasja
  16/11/2015 / 07:36

  Het is echt een leuke bril! En ik denk dat het voor veel mensen inderdaad een oplossing zal zijn. Zeker als je je bedenkt hoeveel mensen er tegenwoordig zoveel tijd achter een beeldscherm doorbrengen!

 12. 16/11/2015 / 07:20

  Die bril vind ik je erg mooi staan Simone 🙂
  Ik draag al sinds ik 12 ben een bril en de laatste paar jaar zelfs een leesbril als ik achter mijn computer zit.

  De prijzen van dit concept zijn heel aangenaam!

  • Simone
   Auteur
   16/11/2015 / 10:49

   Dat is erg fijn om te horen, Godelieve. Dank je wel. En de prijzen zijn echt fantastisch. Zoveel goedkoper dan waar ik mijn bril ooit voor kocht.

 13. 16/11/2015 / 07:05

  Een heel mooi montuur, staat je goed. En ja, we zijn veel achter het beeldscherm te vinden, dus het is belangrijk om goed voor je ogen te zorgen.

  • Simone
   Auteur
   16/11/2015 / 10:48

   Wat lief, dank je wel. Ik ben inderdaad vastgeplakt aan mijn beeldschermen, haha.

 14. 16/11/2015 / 06:22

  Ik vind deze bril echt een uitvinding! Die moet ik ook!! Mooi montuur heb je gekozen, staat je erg mooi :-)!

  • Simone
   Auteur
   16/11/2015 / 10:48

   Ja, echt super fijn is dit. En helemaal niet duur, dus ik zeg DOEN! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }