Wat zegt jouw lievelingskleur over jou?

Posted 23/11/2015 by Sim's Cup Of Tea in Lifestyle / 11 Comments

Lievelingskleur“The purest and most thoughtful minds are those which love color the most.”

1. Wit staat voor onschuldig en puur. Diegene die wit als lievelingskleur hebben, streven voor het onmogelijke en gaan tot het uiterste, keer op keer. Wit staat tevens ook voor simpel, maar op een georganiseerde en nette manier.

2. Zwart zorgt er niet automatisch voor dat je een gothic of donker persoon bent. Zwart staat voor klasse en vastberadenheid. Je houdt van objectiviteit en mysterie. Je bent soms onzeker, maar weet dit goed te verbergen.

3. Rood wordt vaak gekoppeld aan romantiek, maar staat vooral voor kracht. Deze personen bruisen van passie en zelfverzekerdheid.

4. Roze is een rustigere variant van de kleur rood. Ook hier wordt vaak de link gelegd naar liefde en passie. Deze mensen zijn vaak beschermend ten opzichte van hun geliefde en mensen om wie ze geven. Ze gebruiken vaak hun charmes en hebben een warm hart.

Wil je weten wat de andere kleuren over je zeggen? Ga dan snel door naar Bellesqa voor het volledige artikel!

Wat is jouw lievelingskleur?

Liefs,
Simone
Follow

11 responses to “Wat zegt jouw lievelingskleur over jou?

  1. Zelf zit ik heel erg te twijfelen, van kinds af aan, tussen 2 kleuren. Namelijk rood en dan vooral steenrood en groen en daarvan eigenlijk gewoon alle tinten. Er was altijd een kleur groen in de kleurpotloden kist, toen ik klein was, en dat was gewoon mijn potlood. Die kleur, vond en vind ik nog steeds, zo mooi.Het is dus een groen teint, maar geen idee hoe het heet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.