Wish List Herfst 2018!

Wish List Herfst 2018
Via Shutterstock by

Vorige week vierde ik mijn 32e verjaardag. Dat herinnerde me eraan dat ik nog geen wish list voor de Herfst 2018 online gezet hebt. Uiteraard zijn er altijd wel dingen die op mijn wish list staan. Vaak koop ik ze vrijwel direct, maar vaak blijven een aantal dingen ook nog even staan. Deze items/activiteiten staan nu nog op mijn lijstje!

Een mooie herfstwandeling maken

Ik neem me elk jaar voor om een mooie herfstwandeling te maken. Op een mooie plek met veel gekleurde blaadjes, zodat ik mooie plaatjes kan schieten. Helaas is het er nog steeds niet van gekomen. De allermooiste plek zou uiteraard Central Park zijn. Ik heb zelfs stiekem gekeken naar tickets voor New York. Helaas vond ik ze in oktober iets te prijzig voor een paar dagen. Wie weet volgend jaar!

Nieuwe sneakers

Ik gaf laatst al aan dat ik op zoek ben naar nieuwe sneakers en enkellaarsjes. Aangezien er zoveel leuke sneakers en laarsjes te vinden zijn, heb ik nog niet echt een keuze kunnen maken. Ik ben wel van plan om deze week minstens één paar van elk te bestellen.

Stedentripje Valencia

Een stedentripje naar Valencia stond al enige tijd op mijn lijstje. Dreams do come true! Zondag 30 september vertrek ik voor 5 dagen naar Valencia samen met een collega vriendin! Ik kan niet wachten. Dit keer ga ik zonder planning. (Helemaal buiten mijn comfort zone dus.) We zien wel waar het schip strandt. In Valencia is het nu nog rond de 30 graden, dus duimen dat het zo blijft. Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik weer tortilla’s kan eten, terwijl ik geniet van een ijskoude sangria… en cerveza uiteraard!

Chunky Knit Blanket

Ik ben zo verliefd op deze chunky knit blankets. Maar ze zijn zo duur! Iemand toevallig een goedkope versie gevonden, die kwalitatief ook in orde is? Dan hoor ik dat graag! Ze zijn zo lekker fluffy! Deze is ook leuk als prop om foto’s mee te maken voor mijn Bookstagram account!

Wish List Herfst 2018
Via Shutterstock by
Air Fryer XL

Ik roep het nu al zo lang, dat het er eindelijk maar eens van moet komen. Ik wil een Air Fryer. Ik vind de snacks en frietjes die hierin gebakken worden erg lekker. En het is een stuk gezonder dan de frieten die uit het vet komen. Daarnaast lijkt het me ook leuk om te experimenteren met allerlei andere gerechten.

Ik heb bewust even geen boeken op dit lijstje gezet, want daar kan ik er wel honderden van opnoemen. Voor mezelf heb ik besloten om eerst even te wachten totdat ik een groot deel van de boeken op mijn planken gelezen heb. En dat zijn er nog genoeg.

Wat staat er op jouw Wish List Herfst 2018?

Delen:

3 Reacties

  1. 21/10/2018 / 11:14

    haha gefeliciteerd en wat een heerlijk vooruitzicht joh! Een stedentrip heb ik nog nooit gedaan eigenlijk terwijl ik gek ben op het buitenland, kamperen etc! Maar ik wil volgend jaar gaan samenwonen dus we moeten nu flink sparen vooral in de tijd van nu..

  2. 25/09/2018 / 18:46

    Mooie wensen hoor! Valencia staat ook op mijn lijstje, maar dan in het voorjaar. Prachtige stad lijkt het me. Nieuwe schoenen zijn ook altijd welkom, haha!

  3. 25/09/2018 / 09:35

    Nog gefeliciteerd Sim. Oohhh wat een goed vooruitzicht die stedentrip! Geniet er lekker van. Die chunky knit blankets heb je ook allerlei crea bea cursussen voor waarmee je ze zelf kunt maken. Dan ben je ook een stuk goedkoper uit, misschien eens kijken of er iets bij jou in de buurt gegeven wordt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }