Zomerse iPhone hoesjes die favoriet zijn!

Aangezien de zomer er nu echt aankomt, wordt het tijd om onze iPhone accessoires te vervangen door een aantal vrolijkere exemplaren. Ik ging op zoek en kwam deze leuke en kleurrijke zomerse iPhone hoesjes tegen!

Zomerse iPhone hoesjes
Van iPhone 8 naar XS Max?

Zelf bezit ik op dit moment een iPhone 8. Maar daar heb ik een beetje spijt van. Ik vind de foto’s die je met de camera van de iphone XS en XS Max maakt veel mooier. Ik wil mijn iPhone op korte termijn dus ook inruilen voor een XS Max. Mede omdat ik dan niet altijd met mijn spiegelreflex hoef rond te lopen en ook mooie plaatjes met mijn smartphone kan schieten. Vandaar dat ik me nu alvast oriënteer op een iPhone XS max hoesje. Iemand die ervaring heeft met het fotograferen met een iPhone XS Max? Ben namelijk benieuwd of het toestel het geld waard is, want het is toch een flinke investering.

Ideal of Sweden

Als ik aan kleurrijke en zomerse iPhone hoesjes denk, kom ik al gauw uit bij de zomerse iPhone hoesjes van Ideal of Sweden. Zelf heb ik ooit een hoesje van dit bedrijf besteld voor een vriendin, maar dat is toen goed mis gegaan qua verzending. Daarom heb ik er zelf nooit meer een gekocht. Overigens wel heel goed en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Ik kreeg ook 40% korting op een volgende aankoop. Echter heb ik daar nooit meer gebruik van gemaakt. Toen ik laatst op gsmpunt zag dat zij ook Ideal of Sweden hoesjes verkopen, was ik dus helemaal happy. Altijd fijn als de levering vanuit eigen land komt. Deze zijn favoriet:

Zomerse iPhone hoesjes
Roze zomerse iPhone hoesjes

Vroeger moest ik echt niets hebben van de kleur roze. Gek toch hoe je smaak in de loop der tijd kan veranderen. Het lichtroze hoesje is dan ook absoluut de favoriet op dit moment. Lekker vrolijk en zomers. Daar houd ik van!

Marmeren zomerse iPhone hoesjes

De marmeren hoesjes blijven mooi. Vooral het hoesje met de jade groene kleur is favoriet bij mij. Het wordt nog lastig om te kiezen. Alhoewel deze ook prima in de herfst en winter kan. Het wit met gouden hoesje past eigenlijk overal wel bij. En ook in elk jaargetijde.

Bloemige zomerse iPhone hoesjes

Als er iets zomers is, dan zijn het wel bloemen. Buiten bloeit alles mooi, dus waarom zou ik mijn iPhone niet versieren met een bloemig en zomers accessoire? De witte met lichtroze en lichtblauwe bloemen is perfect voor een zomers dagje.

Welke zomerse iPhone hoesjes zijn jouw favoriet?

Zie disclaimer

1 Reactie

  1. 10/04/2020 / 11:43

    Ik vind die bloemige hoesjes echt prachtig. Nu nog in een bookcase model en ik zou ze zo kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }