Been there done that!

Been there done that

Goodmorning allemaal. Tijd voor de ‘Been There Done That’  tag! Deze spotte ik een tijdje geleden al bij La Femme Fem! Aangezien deze voornamelijk over reizen en uitstapjes gaat, leek het me leuk om deze in te vullen!

1. Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

Qua landen zijn het er volgens mij nog niet heel veel, maar ik ben hard op weg om daar verandering in te brengen. Tot nu toe sowieso de volgende landen: Nederland – België – Duitsland – Luxemburg – Frankrijk – Groot Brittanië – Spanje – Italië – Kroatië – Tsjechië – Turkije – Tunesië – Oostenrijk – Hongarije (dagje vanuit Oostenrijk) Binnen Europa gaat het dus best lekker. Nu de rest van deze prachtige wereld nog! 😉

2. Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je echt nog een keertje heen?

New York! Zoals jullie allemaal wel weten. Al twijfel ik de laatste tijd een beetje, omdat een rondreis door Thailand, Cambodja en Vietnam etc. me ook wel enorm aanspreekt. Het is zo ontzettend mooi daar! En eigenlijk zijn er nog honderdduizend plaatsen die ik ooit wil zien. Binnenkort ga ik mijn Bucket List eens updaten. Dan krijg ik een mooi overzicht!

3. Wat is jouw meest ideale vakantie? (Standvakantie, shoppingtrip, culturele vakantie, etc.)

Dat vind ik erg moeilijk. Een shopping trip sowieso niet. Dat kan ik thuis en online ook. Daarvoor ga ik dus echt niet op vakantie. En dan nog eens dat gedoe met die koffers. Nee, dank je wel. Ik kan enorm genieten van een culturele stedentrip, maar ik zou ook heel graag roadtrippen of rondreizen. En één keer per jaar wil ik minimaal 10 dagen luieren en genieten van een welverdiende zonvakantie! En tijdens die zonvakantie trek ik er ook wel een dag op twee op uit om van de omgeving en dergelijke te genieten hoor.

Side, Turkije

4. Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Moeilijk. Ik ben tot nu toe erg tevreden geweest, maar ik denk niet dat ik snel nog eens terug ga naar dezelfde plek. Dat vind ik zonde. Er zijn nog zoveel plekken die ik wil zien. Dan ontdek ik liever nieuwe plekken. Als ik ze bijna allemaal gezien heb zal ik nog eens terugkomen op dit antwoord.

5. Ben je al eens voor je werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Nee, voor mijn werk nog nooit. Wel voor mijn blog. Dat is stiekem ook een beetje werk, toch? Afgelopen januari mocht ik via Interhome een aantal dagen in één van hun appartementen in Parijs logeren. En zoals de vaste lezers weten, hadden we daar echt een fantastische tijd! Mocht je het gemist hebben, kun je de diaries hier terugvinden.

6. Met wie ga je meestal op reis?

In de meeste gevallen ga ik met Tasja, mijn beste vriendin! We vermaken ons prima samen als we op reis zijn! En ik weet zeker dat er nog veel reisjes zullen volgen!

7. Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan?

Ik vind het eigenlijk prima zoals het is. Met ons twee hoeven we nergens rekening mee te houden. We zijn erg makkelijk en het maakt ons niet veel uit waar we uitkomen als we op reis zijn. We vinden altijd wel iets leuks om te doen!

London Notting Hill

8. Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Er staat niet dat ik maar één iemand of ding mag kiezen. Dus ik zou iedereen meenemen die ik graag heb. Daarnaast ook mijn Macbook in de hoop dat er internet is, haha. Zo kun je dan toch weer met iedereen in contact blijven.

9. Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Echt vakantie niet. Wel weekendjes weg, maar dat zie ik dan niet echt als een vakantie.

10. Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Attractiepark! Alhoewel ik een dierentuin ook erg leuk vind, vind ik het toch leuker om naar een attractiepark te gaan. En dan voornamelijk Disneyland! <3

11. Zou je liever een ski- of zonvakantie willen hebben?

Zon! Héél véél zon a.u.b. Ik ben echt een koukleum. En volgens mij breek ik beide benen als ik ga skiën. Lijkt me dus niet zo’n strak plan. Alhoewel ik het wel een keertje gedaan zou willen hebben om te weten hoe het is. Als het skiën niet bevalt, kan ik altijd nog gaan après-skiën, toch? 😉

12. Wat is jouw leukste vakantieherinnering?

Oei, die is lastig. Ik heb enorm veel leuke vakantieherinneringen. Dus daar kan ik niet echt uit kiezen. Ik vond de Harry Potter studio’s in London wel echt een bijzonder ervaring. Dit weekend zal ik alle foto’s uitzoeken, zodat ik de artikelen van London en de studio’s snel online kan zetten!

Harry Potter Studio

13. Wat is jouw minst leuke vakantieherinnering?

Tunesië! En New Year’s Eve in London. Beide gewoonweg verschrikkelijk. Naar Tunesië ga ik niet meer terug. No way! London heb ik wel een nieuwe kans gegeven. Dat lag niet aan de stad! 😉

14. Naar welk(e) landen ga je dit jaar op vakantie?

Afgelopen januari was ik in Parijs, Frankrijk. Vorige week was ik in London, Groot Brittanië. In mei ga ik met Bianca naar Mallorca, Spanje! In juni ga ik naar Tenerife, Spanje! En heel misschien in mei nog een paar daagjes naar attractiepark Europapark in Duitsland. Dat is een persreis waar je je voor kon aanmelden, dus ik hoop dat deze avonturiers mogen gaan. Dat lijkt me echt geweldig. Dit park stond ook al een tijdje op mijn Bucket List! En einde van het jaar wil ik eigenlijk nog een langere zonvakantie verder weg. Genoeg op de planning dus!

Hoe ziet jouw Been There Done That er uit?

Liefs,
Simone

Follow

4 Reacties

 1. 25/03/2016 / 16:27

  Leuke binnenkomer om jouw blog te leren kennen! Mooie reizen heb je gemaakt, en zo te lezen heb je nog genoeg plannen! New York kan ik je echt ontzettend aanrader, bijzondere stad! Ik ben pas terug uit Cuba, maar hoop dit jaar nog naar de Dolomieten in Italië te gaan. Amerika/Canada staat sowieso nog op de planning voor september!

 2. 18/03/2016 / 18:50

  De tag zou er bij mij dramatisch boring uitzien… Heb nu wel weer zin om op vakantie te gaan 🙂 (er staat nog niks op de plannig, maar soon!)

 3. 18/03/2016 / 09:24

  Ik zou heel snel klaar zijn met het invullen van deze tag aangezien ik nog niet heel veel van de wereld heb gezien. Maar ik hoop ooit van mijn vliegangst af te komen zodat ik ook de wereld kan ontdekken.

 4. 18/03/2016 / 06:44

  Jaaaaa, je hebt hem gevuld! Leuk :-)! Poe, wat een reizen Sim. Ik wens je trouwens super veel succes met het uitzoeken van de foto’s van Londen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }