Dit zou ik doen met een biljoen!

biljoen

The best thing about being rich is the freedom to do whatever you want, whenever you want“.

Vandaag praten we over rijk zijn. En niet een klein beetje rijk, nee… je hebt een biljoen! En wat zou ik daar mee doen? Poeh, het is echt zo enorm veel, dat je het voor de rest van je leven niet meer opkrijgt volgens mij, maar ik ga het proberen! Lekker overdreven dus.

 • Een paar miljoenen uitdelen aan iedereen die me dierbaar is en het verdient! Daar begin ik mee. Want als ik de enige ben die stopt met werken is het natuurlijk ook een beetje saai. Ik moet wel mensen hebben die me gezelschap kunnen houden tijdens het geld uitgeven!
 • Een wereldreis maken! Zolang als ik wil en waar ik maar wil.
 • Een heel mooi huis kopen en die helemaal naar wens laten inrichten. Uiteraard komt daar dan ook een poetsvrouw en een tuinman bij, want anders ben ik vier dagen per week bezig met mijn eigen huis poetsen. Uiteraard krijgt de poetsvrouw een royaal loon. Iemand die zo’n big ass huis moet poetsen, verdient een goed loon!
 • Een Audi R8 kopen! Yes, my dream car! <3
 • Een eigen goede doel opstarten en zorgen dat het geld echt goed terecht komt.
 • Een mooi jacht kopen, zodat ik lekker kan cruisen!
 • De allermooiste lenzen kopen en heel veel geld steken in fotografie cursussen. Die kan ik wel gebruiken voor die wereldreis.
 • Een dagje gaan shoppen en alles kopen waar ik zin in heb. Gewoon voor de leuk. En als ik het dan toch niet nodig heb, maak ik er andere mensen blij mee!
 • Een zwembad-bioscoop in de achtertuin bouwen, zodat iedereen vanaf zijn opblaasbedje naar de laatste nieuwe films kan kijken. Met dat geld zorg ik er gewoon voor dat ik de films uit de bioscoop kan uitzenden!

Uhm… ik weet het even niet meer. Best moeilijk nog. Ik ben ook eigenlijk helemaal niet materialistisch ingesteld. Alhoewel, ik vind het leuk om spullen te hebben, maar ik voel me er altijd goed bij, omdat ik weet dat ik er hard voor gewerkt heb. Ik denk dat het toch anders zou zijn als ik ineens een biljoen in mijn handen zou hebben. Gaat dat niet vervelend? Ga je er niet door veranderen? Hoe weet je nog of nieuwe mensen, die je leert kennen, je aardig vinden om wie je bent? Het heeft zijn keerzijdes natuurlijk. Maar ach… keep on dreaming! 😉

Ps: Vandaag zijn we maar met twee, maar vergeet zeker niet om een kijkje te nemen bij La Femme Fem. Haar artikel van vandaag is enorm ontroerend en inspirerend. Nu voel ik me ineens toch wel heel materialistisch, haha.

Wat zou jij doen met een biljoen?

Liefs,
Simone

4 Reacties

 1. 27/04/2016 / 18:30

  Ik houd van dit soort vragen! Ik zou grotendeels hetzelfde als jij doen. Ik zou zelf ook graag een goed doel op willen zetten en er echt zelf bij zijn, met wetenschap onderzoek en dergelijke. Lijkt me zo gaaf. En natuurlijk de lieve mensen om me heen het een stuk makkelijker maken. Ik ben best wel materialistisch dus er zal ook goed geshopt worden 😛

 2. 27/04/2016 / 15:18

  Ik zou een hele nieuwe garderobe aanschaffen, op reis gaan naar Amerika, een laptop kopen en andere blogtools (nieuwe camera etc.), ook mijn rijbewijs halen en een auto kopen en van de rest gewoon lekker genieten en wat aan mijn familie geven zodat zij met me mee kunnen genieten. Lekker materialistisch allemaal hihi..

 3. 27/04/2016 / 14:26

  Poeh, toch is het moeilijker dan je denkt, zo’n vraag. Als eerste zou ik denk ik de hypotheek van mijn zusjes en ouders overnemen. Opzoek naar een mooi vrijstaand huis voor onszelf, hoeft niet perse een dikke villa. Verder een Tesla, lekker contrast met de R8, een mooie wereldcruise en schrijven tot ik er genoeg van krijgen. ?

 4. 27/04/2016 / 09:39

  Hahahahaha nu voel ik mezelf ineens wel materalistisch. Hihi! Ik vind jouw doelen ook heel mooi en qua materialisme zou ik dit ook allemaal willen. Inclusief die Audi R8 ;-)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }