Blogmutsen & Co #26 / 5 x Waarom wij van bloggen houden!

Posted 13/07/2016 by Sim's Cup Of Tea in Persoonlijk / 4 Comments

Blogmutsen & Co“A blog is merely a tool that lets you do anything from change the world, to share your shopping list.”

Jullie lezen vandaag al de 26ste editie van Blogmutsen & Co! Wauw, dat ging zo snel en het was tot nu toe elke keer ontzettend leuk. Daarom vonden we het toepasselijk om jullie vandaag te vertellen waarom wij van bloggen houden!

♡ Fotografie

Ik kan enorm genieten van mooie foto’s. Toen ik met Sim’s Cup of Tea begon, wist ik dat foto’s een enorm belangrijke rol spelen voor een blogger. Kort nadat ik Sim’s Cup of Tea online had gezet, kocht ik mijn camera. Een Canon 1100D. Niet lang daarna kocht ik ook een softbox. Ideaal voor productfoto’s. Ik heb zelf ontzettend veel geleerd en ook veel tips van blogvriendin Tamara gekregen. Wanneer ik naar foto’s van het begin en foto’s van nu kijk, kan ik oprecht zeggen dat ik steeds beter wordt en ook steeds blijer ben met de foto’s die ik maak. Er is nog zoveel dat ik wil leren, dus ik ben ook altijd nieuwsgierig naar meer! Onlangs kocht ik een boek over reisfotografie en daar wil ik me zeker in verdiepen. Tips zijn dus ook altijd welkom! 😉

♡ Lezers/ reacties

Ik word hier altijd vrolijk van! Ik zie een aantal vaste bezoekers/lezers die ook (bijna) elke dag reageren! Ik ben zelf begonnen met blogs lezen en ] reageerde ook enorm vaak. Tegenwoordig is dat iets minder, tijdgebrek! Maar daar moet ik toch iets meer tijd voor vinden, want het is ontzettend leuk om te doen. De lezers van Sim’s Cup of Tea wil ik bij deze ook in het zonnetje zetten, want door jullie is het het allemaal waard! Ik vind het leuk om alles met jullie te delen en daarna jullie reacties te zien.

♡ Blogvriendinnen

Het begon allemaal met een simpele groepsapp, waarin een aantal bloggers zaten en waar ook Blogmutsen & Co uit ontstaan is. Na een tijdje hebben we een keer met elkaar in real life afgesproken en het klikte meteen! We zijn allemaal verschillend en ook onze blogs zijn verschillend. Dat maakt het net leuk en we hebben altijd iets om over te praten. De gespreksonderwerpen gingen van zakelijk (blogonderwerpen) naar steeds persoonlijker en ondertussen kunnen we zeggen dat we echt een hechte vriendschap opgebouwd hebben. We zijn nu bijna een jaar (?) verder en we spreken elkaar iedere dag via app! Momenteel zijn we ook druk bezig met het plannen van een nieuwe date, maar met onze drukke levens gaat dat niet zo makkelijk! Haha! Ik ben in ieder geval heel blij dat ik deze meiden heb leren kennen en kijk uit naar al onze toekomstige avonturen.

♡ Samenwerkingen

Als blogger krijg je te maken met bedrijven die je benaderen voor samenwerkingen. In het afgelopen jaar heb ik al een aantal leuke en interessante samenwerkingen gehad. Het is altijd leuk als je blog opvalt bij bedrijven en ze je selecteren om hun dienst of product te promoten. Ik probeer er altijd voor te zorgen dat de samenwerkingen goed aansluiten bij mijn blog en de topics waar ik over schrijf. Je kunt natuurlijk niet zomaar alles accepteren, want je krijgt soms de meest rare voorstellen! Zo zul je zien dat er samenwerkingen zijn over reizen, gadgets, koken, boeken, beauty en lifestyle. Dit sluit allemaal mooi aan en dit vind ik ook leuk om over te schrijven of om dingen voor te testen. Wat natuurlijk voor jullie (de lezers) ook ontzettend leuk is, is dat jullie regelmatig een winactie voorbij zien komen. Zo kan ik jullie ook blij maken met producten die ik leuk vind of zelf heb. Sharing is caring, toch? 😉

♡ Oneindig

Het stopt niet! Hier bedoel ik eigenlijk mee te zeggen dat er nooit een einde aan komt. Ik blijf onderwerpen en leuke dingen die ik kan en wil doen ontdekken. Er zijn bijvoorbeeld nog zoveel reizen die ik wil maken en met jullie wil delen. Er zijn nog zoveel recepten, nog zoveel boeken en series die ik kan reviewen, en en en.. Ik ben in ieder geval niet bang dat ik geen inspiratie vind om artikelen te schrijven. Omdat Sim’s Cup of Tea een verzameling is van alles wat ik leuk vind en waar ik van hou, is the sky the limit!

Ik ben heel blij dat ik zoveel dingen heb geleerd en nog steeds leer! Bloggen is meer dan enkel een artikel schrijven en online zetten. Er komt zoveel bij kijken en het heeft tot nu toe ontzettend goede dingen opgeleverd. Zijn er bepaalde onderwerpen of dingen die je graag eens wilt weten of wilt lezen op Sim’s Cup of Tea? Dan laat het zeker weten!

Natuurlijk kunnen jullie ook vandaag weer bij Femke en Nicky een artikel vinden. En dit keer doet Lotte ook weer eens mee, yay! Ben je benieuwd waarom zij zo van bloggen houden, klik dan zeker even verder!

Waarom houd jij van bloggen?

Liefs,
Simone

Follow

4 responses to “Blogmutsen & Co #26 / 5 x Waarom wij van bloggen houden!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.