Blogmutsen & Co #2 / Simone van A tot Z!

Posted 13/01/2016 by Sim's Cup Of Tea in Persoonlijk / 5 Comments

Simone van A tot ZDeze week praten de Blogmutsen & Co over weetjes van A tot Z over één bepaald onderwerp. Omdat ik niet heel vaak iets over mezelf vertel, leek het me leuk om wat weetjes over mij in het artikel te zetten. Zo leren jullie de persoon achter de blog weer een beetje meer kennen! Simone van A tot Z dus!

Avontuurlijk – Eigenlijk denk ik bij de letter A eerder aan Pretty Little Liars, maar vooruit… Ik kies voor avontuurlijk! Zoals jullie waarschijnlijk wel al in de gaten hebben, houd ik enorm van reizen. Dit zien jullie vaker terug op mijn blog!

Bourgondisch – Jup, ik ben een echte Bourgondische Limburger. Met eten maak je mij enorm blij! Op het moment is Aziatisch mijn favoriete keuken!

Cadeautjes geven – Niets leuker dan iemand verrassen met een leuk cadeau! Zeker als je weet dat ze het helemaal geweldig gaan vinden.

Damon – Mijn favoriete tv-personage! Voor degene die hem niet kennen. Het gaat om Damon Salvatore uit the Vampire Diaries. Als jullie even hier kijken, snappen jullie misschien wel waarom! Overigens ook één van mijn favoriete series.

Enthousiast – Alhoewel ik beter energiek en enthousiast kan zeggen. De mensen die mij kennen snappen wel waarom. Ik kan behoorlijk druk zijn en praat ont-zet-tend veel. Sorry, not sorry.

Frozen – Mijn favoriete Disney film aller tijden! Ook al kwam deze pas uit toen ik al boven de 25 was. Deze Disney film doet me weer echt aan die van vroeger denken. Heerlijk! Als je ook van Frozen houdt, moet je zeker even naar de sing-a-long van afgelopen Oud & Nieuw in Disneyland kijken!

Frozen Disney

Game Of Thrones – Die hard fan! Ik keek niet vanaf dag één, maar toen ik eindelijk begon te kijken, was ik verkocht. Ik kan niet wachten tot april. Zal Jon Snow nog leven?

Humor – Deze schrijf ik gedwongen op! Volgens mezelf heb ik geen humor, maar kennelijk vinden andere mensen me heel grappig. Bij deze dus! Graag gedaan.

Ijsjes – Dit was een lastige letter. De mensen om me heen begonnen al met idioot, intelligent, irritant en ga zo maar door, haha. Maar uiteindelijk ga ik voor ijsjes! Ben & Jerry’s! Of Daim ijs! Of Italiaans ijs! En ga zo maar door…

Jonger uitzien – Tegen dat ‘probleem’ stuit ik meerdere malen per week. Al is het maar wanneer ik een pakje sigaretten ga halen. Ik word dit jaar 30, seriously? Maar goed, aan de andere kant natuurlijk een enorm compliment!

Kieskeurig – Ik weet heel goed wat ik wel en niet wil en ben erg kieskeurig met het uitzoeken van bepaalde dingen. Ik ga dus niet zomaar voor het eerste dat ik zie, maar wil altijd weten of er nog iets beters is!

Lezen – Dit is ook niks nieuws voor jullie denk ik, maar toch is dit echt iets dat bij mij hoort. Ook al heb ik er niet heel veel tijd voor, ik probeer het toch elke avond te doen.

Muziek – Music was my first love! And it will be my last… Ik ben continu op zoek naar nieuwe liedjes en maak steeds nieuwe cd’s voor in de auto. Lekker meezingen onderweg naar het werk of tijdens een roadtrip. Let it goooooo galmt al een aantal weken door de speakers!

New York – My biggest dream! Een tijdje geleden heb ik zelfs wekenlang een Bucket List gepost over alle dingen die ik zou willen doen als ik daar ben! Ondertussen ben ik nog flink aan het sparen.

new-york-city-336475_1280

Open boek – Volgens mij heb ik echt geen geheimen. Ik denk nu heel diep na, maar er schiet me totaal niets te binnen. Niet van mezelf althans! 😉 Ik ben echt een open boek wat dat betreft. What you see is what you get!

Princess – Natuurlijk mag mijn kleine terrorist niet ontbreken in dit lijstje! Toch wil ik haar voor geen goud missen hoor. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik nog in Parijs, maar zodra jullie dit lezen heb ik al weer lekker met haar geknuffeld! <3

Quantico – Deze letter is echt behoorlijk moeilijk, dus ik ga voor één van de nieuwe series die ik sinds kort volg. Steengoed overigens. Enorm spannend, dus zeker een aanrader!

Reizen – En dan het liefst zoveel mogelijk! Er zijn nog zoveel plaatsen die ik wil ontdekken. MIsschien moet ik binnenkort eens reis A tot Z maken. Dat lijkt me ook wel wat.

Sushi – En dan natuurlijk wel in mijn favoriete restaurant Yumi! Voor mij blijft dit de beste. Op een of andere manier valt het me altijd tegen als ik ergens anders ben.

Sushi Yumi Heerlen

Temperamentvol – Denk dat het woord zelf al genoeg zegt, toch?

Uitstapjes – Gezellig een dagje weg, nieuwe steden ontdekken, winkelen. pretparken, evenementen en festivals bezoeken en noem maar op. Als het maar leuk is!

Vodafone – Hier werk ik nu 4 jaar en 2 maanden en ik ga nog steeds met veel plezier!

Wandelen – Eén van de goede voornemens voor de komende tijd. In Parijs heb ik gemerkt dat je conditie echt wel snel verbetert als je veel wandelt. Dus ik wil proberen om dit iets vaker te gaan doen.

X-jes – voor jullie, omdat jullie mijn blog regelmatig bezoeken. En daar ben ik enorm dankbaar voor!

Yumi – Deze had ik stiekem al genoemd, maar eigenlijk verdienen ze het best om twee keer in mijn artikel te staan! En ook een beetje vanwege het feit dat dit weer zo’n lekker makkelijke letter is! 😉

Zelfstandig – Dit ben ik eigenlijk bijna altijd geweest. Ook al op jonge leeftijd. Niet dat dat nodig was hoor. Het zit gewoon in me denk ik!

Jeetje, dit was echt enorm pittig. Niet vanwege het feit dat ik niet over mezelf kan praten, maar omdat je echt per letter iets te binnen moet schieten. Ben wel ontzettend benieuwd naar wat jullie van dit artikel vinden. Ik ben van plan wat vaker tags in te vullen, maar dan moeten jullie dit natuurlijk ook een beetje leuk vinden. Dus… laat jullie horen!

A tot en met Z van de andere Blogmutsen

Schenk nog maar een kopje thee in, want er staan nog veel meer leuke artikelen op jullie te wachten!

De Beauty A t/m Z van La Femme Fem
De Mama A t/m Z van Patrica neemt je mee
De Nagel A t/m Z van Nicky Nails
De Beauty Ingrediënten A t/m Z van Make-Up Junkie
De Nagel A t/m Z van Nailfinity
En dan nog de A t/m Z van That’s So Fresh

Wat zouden jullie nog graag van me willen weten?

Liefs,
Simone

Follow

5 responses to “Blogmutsen & Co #2 / Simone van A tot Z!

  1. Jaaa ijsjes zijn de perfecte I wat mij betreft! ^^ En Frozen is echt fantastisch, Beauty and the Beast blijft mijn favoriete Disneyfilm, maar Frozen staat zekere in mijn top 3! (:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.