Zo zou ik mijn vrije uren vullen als ik geen blogger zou zijn!

Blogmutsen & Co
Het is vandaag tijd om het bloggen even aan de kant te zetten. In deze editie van Blogmutsen & Co gaan we nadenken over een leven zonder bloggen. Zo zou ik mijn vrije uren vullen als ik geen blogger zou zijn!

Jullie kunnen elke week een nieuw artikel van Blogmutsen & Co lezen, maar ook elke dag weer een ander artikel. Dat neemt behoorlijk wat tijd in beslag. Het onderwerp, gepaste foto’s en een lay-out kiezen, de planning, het fotograferen en bewerken van foto’s, het mailverkeer, het onderhouden van Social Media en en en…  Ik kan je vertellen dat ik buiten mijn fulltime baan, het bloggen ook als een fulltime baan kan beschouwen! Uiteraard doe ik dit wel met veel plezier, anders zou ik het niet doen.

Het eindresultaat, jullie reacties en de bezoekjes aan Sim’s Cup of Tea maken het zó ontzettend de moeite waard! <3

Wat als het bloggen er niet was? Wat zou ik met die vrije uren doen? Daar heb ik dus even goed over nagedacht.

1. Series kijken (nog meer!)

Ok, ondanks het bloggen, wordt er hier altijd wel tijd gemaakt om series te kijken. Al moet ik eerlijk zijn, de laatste tijd is dat een heel stuk minder geworden. Dat schiet er dan wel eens bij in, maar met bepaalde series (The Vampire Diaries en Pretty Little Liars bijvoorbeeld) zijn we wel heel consequent. Zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is, kijken we deze meteen!

2. Boeken lezen

Ondertussen weten jullie dat ik ook ontzettend graag lees. Het is de nummer 1 bezigheid wanneer ik op mijn ultra-relax vakantie ben! Wanneer ik niet op vakantie ben, probeer ik ook te lezen. Dat gebeurt in de meeste gevallen ‘s avonds voor het slapen. Als ik niet zou bloggen, zou ik dus zeker meer boeken lezen.

3. Sporten

Ik weet het, geen tijd is voor de meeste mensen een flauw excuus om niet aan lichaamsbeweging te doen. Toch merk ik dat bij tijdgebrek dit gewoon moeilijk in te plannen is en ik daardoor al sneller afhaak. Plus, naar een sportschool gaan kost nu eenmaal wat meer tijd en planning. Laat dat nou net een probleem zijn! 😉 Maar, eerlijk is eerlijk, lichaamsbeweging is nu eenmaal goed en zou ook gewoon moeten gebeuren. Ik ben alleen nog steeds op zoek naar iets wat ik echt leuk zou vinden en goed zou kunnen combineren met de huidige planning. Het is alvast een goed voornemen! 😉 Sportkleding.com geeft een aantal goede tips om de motivatie op peil te houden!

4. Me-time

Ik denk dat iedereen wel eens me-time nodig heeft. Gewoon een dag helemaal voor jezelf. Ergens waar niets moet, alles mag. Zo’n dag of weekend komt zeker wel eens voor, maar toch grijp ik dan snel naar mijn Macbook. Toch even checken of alles goed staat voor de komende week. Kloppen de artikelen, zijn de foto’s goed? En misschien toch nog even vooruit werken.

Het lijkt toch iets moeilijker te zijn om te bedenken wat ik allemaal zou willen doen in mijn vrije uurtjes. Ik ben ondertussen ook wel gewend aan de routine en heb geleerd goed vooruit te werken, dat zorgt al voor enorm veel rust.

Willen jullie weten wat de andere Blogmutsen zouden doen in hun vrije tijd? Dan kun je bij Patricia en Nicky verder lezen!

Wat doe jij in je vrije tijd?

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 28/09/2016 / 06:24

    Ojaaaaaa ik zou zonder bloggen zo veel vrije tijd hebben! Dat sporten gaat me nu al best goed af.. maar boeken lezen, series en films kijken en noem het maar op. Heerlijk zou het zijn hahaha!

  2. 28/09/2016 / 05:59

    Meer bewegen… die had ik inderdaad ook toe kunnen voegen ja. Je zou natuurlijk een rondje trappen kunnen doen bij ons in Landgraaf 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }