Blogmutsen & Co #6 / Met deze blogger zou ik wel eens willen ruilen!

Posted 10/02/2016 by Sim's Cup Of Tea in Persoonlijk, Travel / 8 Comments

Blogmutsen_Co #6_1Van ruilen komt huilen, toch? Toch is het wel eens leuk om in de huid van iemand anders te kruipen. Voor heel even maar… Om te kijken hoe dat is! Daarom schrijven we vandaag over: “Met deze blogger zou ik wel eens willen ruilen!”

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet een of andere grote blogger zo geweldig vind, dat ik hem of haar zou willen zijn. Niet dat ze niet leuk zijn, maar ik denk niet vaak over zo’n dingen na. Best prima, want dat betekent dat ik wel tevreden ben met mijn eigen leven. Toch ben ik even diep gaan nadenken en heb een vrouwelijke blogger gevonden, waar ik wel een tijdje mee zou willen ruilen.

The Blonde Abroad

The Blonde Abroad

Dit blog is van Kiersten. Een aantal jaar geleden ruilde ze haar mantelpakje om voor een bikini en besloot om de wereld rond te reizen. En dat doet ze nu nog steeds. Ondertussen heeft ze al meer dan 40 landen bezocht en heeft ze ontdekt dat reizen haar het geluk geeft waar ze naar op zoek was.

Uiteraard zou ik het niet heel vervelend vinden om een tijdje met haar te ruilen. Het lijkt me heerlijk om de wereld rond te reizen! Maar dat wisten jullie stiekem al, toch? Ik volg haar ook op Instagram en ze maakt echt zulke mooie foto’s! Dit account is het volgen waard hoor!


Voor meer prachtige foto’s, raad ik je aan om op haar account te kijken. Ik weet zeker dat de reiskriebels dan direct naar boven komen!

Op haar blog vind je handige tips, reisverhalen en ook informatie over verschillende activiteiten. Ook vertelt Kiersten hoe ze besloot om haar baan op te geven en de wereld rond te reizen. Een prachtig verhaal, met vooral heel veel lef. Je moet het maar durven! Het is toch altijd een risico om zonder baan te zitten. But she did it!

Ook  vertelt zij ook hoe ze het reizen betaalt. Misschien moet ik me daar toch maar eens iets meer in verdiepen! 😉 Alhoewel ik niet iemand ben die maanden aan één stuk van huis zou willen zijn. Hoe leuk ik reizen ook vind, ik vind het ook altijd enorm fijn om weer thuis te komen…

En daarnaast heeft ze ook nog een leuke webshop met de allerleukste reisproducten!

Benieuwd met wie de andere Blogmutsen willen ruilen?

Met welke blogger zou jij wel eens willen ruilen?

Liefs,
Simone

Follow

8 responses to “Blogmutsen & Co #6 / Met deze blogger zou ik wel eens willen ruilen!

  1. Wauw, dat kan ik me voorstellen haha! Ik ga haar Instagram even opzoeken, wat een prachtige foto zeg!
    Zelf zou ik wel eens willen ruilen met barefootblonde.com. Een prachtige vrouw met 2 prachtige kindjes en ook zij maakt de mooiste reisjes en verdiend (volgens mij) bakken met geld met doen wat ze het liefst doet: bloggen!

    liefs!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.