Blogmutsen & Co #28 / Dit zijn de 5 meest gelezen Blogmutsen & Co artikelen!

Posted 27/07/2016 by Sim's Cup Of Tea in Blogmutsen & Co, Persoonlijk / 6 Comments

huis in brand
Deze week delen we de 5 meest gelezen Blogmutsen & Co artikelen. Best wel leuk om eens te doen, want ik duik eigenlijk nooit zo diep in mijn statistieken…

Het valt me bijvoorbeeld op dat ze in het begin veel meer gelezen werden als de afgelopen weken. Maar nu moet ik wel eerlijk zeggen dat het de afgelopen twee maanden sowieso een stuk stiller is hier. Dus ik ben wel benieuwd waar dat aan zou kunnen liggen. Heb jij een idee of vind je dat er dingen beter kunnen? Shoot!

Dit zijn in ieder geval de 5 best gelezen Blogmutsen & Co artikelen tot nu toe:

Met deze blogger zou ik wel eens willen ruilen

Het 6e deel van Blogmutsen & Co ging over het ruilen met een andere blogger. In wiens voetsporen zou je wel eens willen treden? Ik vond het vrij pittig, want zoals ik al aangaf ben ik best tevreden op dit moment. Toch zou ik wel eens met the Blonde Abroad willen ruilen!

Simone van A t/m Z

Ik denk dat dit het enige Blogmutsen & Co artikel is, waar ik echt enorm lang over na moest denken. Op het moment dat je ineens met elke letter van het alfabet iets over jezelf moet bedenken, is dat toch best lastig, Maar het is gelukt!

Wat heb ik geleerd van bloggen

Erg leuk om deze weer even terug te zien. Ondertussen blog ik weer een stuk langer en zie ik weer vooruitgang in al deze zaken. Super leuk!

A Little Rant

Vaak zie je alleen maar leuke en positieve dingen op blogs. En waarom ook niet. Ik vind het ook leuk om dingen te delen waar ik juist vrolijk van wordt. Van negativiteit wordt niemand vrolijk, toch? Toch is het soms wel fijn om even lekker te klagen. En dat is precies waar dit artikel over gaat. Even alles benoemen waar je je in het dagelijkse leven enorm aan kunt irriteren!

What’s In My Bag

Ook al hebben al honderden bloggers een soortgelijk artikel geschreven, het blijft toch interessant om te zien wat iemand in zijn handtas meesleept. Stiekem vind ik die artikelen ook altijd heel handig, want wie weet doe je nog inspiratie op!

Dit waren de 5 best gelezen Blogmutsen & Co artikelen!

Benieuwd naar welke artikelen bij de andere mutsen het meest gelezen zijn?

Welk artikel vond jij het leukst om te lezen?

Liefs,
Simone

6 responses to “Blogmutsen & Co #28 / Dit zijn de 5 meest gelezen Blogmutsen & Co artikelen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.