Blogmutsen & Co #23 / 5 redenen waarom ik van Blogmutsen & Co houd!

Posted 15/06/2016 by Sim's Cup Of Tea in Persoonlijk / 1 Comment

Blogmutsen_Co #23Internet friends are real friends!’

Vandaag is het voor mij alweer de 23e editie van Blogmutsen & Co. Als ik me niet vergis heb ik er pas eentje overgeslagen. En dat vond ik al een drama, want het liefst sla ik er geen over. Ik verheug me altijd op een nieuw Blogmutsen & Co artikel op woensdag. En wel om deze redenen:

Online friends

Omdat ik dit samen met mijn blogvriendinnen doe. Ik denk dat we elkaar nu zo’n 10 maanden kennen? Als ik me niet vergis hoor. Het kan ietsje korter zijn. We spreken elkaar elke dag in onze Whatsapp groep en het verveelt geen moment. We delen alles. Onze kennis over bloggen, tips over fotograferen, samenwerkingen en noem maar op. Maar niet alleen dat, ook privézaken worden direct in de app gedumpt. En het mooie daarvan is… Als er iets gebeurt, willen we het direct met elkaar delen. We zijn enorm verschillend, maar het klikt zo goed!

De variatie in de artikelen

Ondanks dat we elke week hetzelfde onderwerp kiezen, geeft ieder er zijn eigen draai aan. Daardoor heb je altijd een zelfde soort artikel, maar deze zal nooit hetzelfde zijn. Ik verheug me altijd op de stukjes van de anderen en hoop stiekem dat de rest uit onze Whatsapp groep ook mee zou doen! 😉 Als je vervolgens ook nog eens overeenkomsten in het artikel ziet en merkt dat je dezelfde dingen leuk vindt of kunt waarderen, is dat extra leuk!

De onderwerpen

Het zijn vaak onderwerpen die ik zelf niet snel zou kiezen. Dat maakt het extra leuk. Dit is een artikel wat overal over kan gaan, maar wat we toch proberen af te stemmen op ons eigen blog, zodat het niet teveel afwijkt van onze dagelijks artikelen.

Uitdaging

Omdat het niet altijd onderwerpen zijn die ik zelf zou kiezen, kan het vaak een grote uitdaging zijn om het artikel te schrijven. Dan moet ik er echt even goed over nadenken. En dat is helemaal niet erg, want zo leer je jezelf wel goed kennen. Zo schreef ik ooit een ABC over mezelf. Dat was best pittig, maar achteraf enorm leuk om te doen!

Persoonlijk

De artikelen hebben vaak een persoonlijk tintje. Omdat ik niet iemand ben die alles op het internet deelt, vind ik het wel leuk om dit via deze artikelen iets meer naar buiten te brengen. Zo leren jullie me toch iets beter kennen, dan wanneer ik alleen over reizen en series praat.

Ik ben wel erg benieuwd naar wat jullie van onze Blogmutsen & Co artikelen vinden. We blijven het toch wel doen, maar we vinden het uiteraard ook leuk als we merken dat jullie dit soort artikelen ook kunnen waarderen. Dus ik zou ook heel graag willen weten welke Blogmutsen & Co jullie nu leuk vinden om te lezen en welke jullie nog zouden willen zien! Leef je uit, je kunt het zo gek niet bedenken. Deel het via de reacties en wellicht komt jouw onderwerp aan bod in één van de volgende artikelen.

Benieuwd naar wat Femke en Nicky nu zo leuk vinden aan Blogmutsen & Co? Neem dan snel een kijkje!

Welk onderwerp wil jij terugzien in Blogmutsen & Co?

Liefs,
Simone

Follow

One response to “Blogmutsen & Co #23 / 5 redenen waarom ik van Blogmutsen & Co houd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.