Mijn bucket list voor de lente van 2018!

lente bucket list
Via Shutterstock

Over een dikke maand start de lente weer. En wat heb ik hier naar uitgekeken! Ik ben echt helemaal klaar met alle kou en regen. Hopelijk wordt het snel ietsje warmer dan nu. Ondertussen ben ik dus al gestart met het maken van mijn lente bucket list!

Bucket List Lente 2018

Oefenen met fotograferen

Sinds afgelopen maand heb ik een tweede Instagram account gemaakt. Of beter gezegd: een Bookstagram account! Ik wilde alle foto’s met boeken niet steeds tussen de reisfoto’s zetten, dus heb een apart account aangemaakt. Hier wil ik dus mee gaan oefenen. Ik heb al een aantal leuke accessoires (photo props) besteld, waar ik nog op wacht.

Daarnaast wil ik ook iets vaker naar buiten. Mooie plekken in de buurt opzoeken en foto’s maken! Ik wacht nu altijd totdat ik op reis ben, maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig. Oefenen, oefenen, oefenen dus.

Kledingkast opruimen

Dit doe ik altijd voor de lente/zomer begint en voordat de herfst/winter begint. Kleding die ik al een jaar of langer niet gedragen heb doneer ik aan iemand anders of gooi het netjes in de kledingbak. Er bestaan verschillende methodes om je kledingkast op te ruimen. Ik ben meestal vrij georganiseerd, dus ik hoef alleen maar eruit te pakken wat ik niet meer wil dragen. Zo zie ik ook direct welke nieuwe items ik nog graag aan mijn nieuwe garderobe wil toevoegen.

Een leuke stad in de buurt bezoeken

Als het goed is, heb ik hier zelfs al een datum voor gepland staan en ga ik samen met twee vriendinnen een dagje naar Antwerpen. Shoppen, een drankje doen en lekker eten! Can’t wait! <3

Huisje opfrissen en grote schoonmaak

Een likje verf, leuke nieuwe meubels, nieuwe accessoires etc. Het kan allemaal wel een kleine opknapbeurt gebruiken, dus het is de hoogste tijd om eens aan de slag te gaan. Daarnaast mogen de ramen ook wel weer eens gewassen worden. Dat laatste doe ik het liefst als het lentezonnetje al een beetje doorkomt… Heerlijk!

Een spontane roadtrip maken

Dit heb ik altijd al een keer willen doen. De auto pakken, zorgen dat je een weekendtas met kleding etc. bij je hebt en gewoon beginnen te rijden, totdat je een leuk plaatsje + hotel tegenkomt. Wie weet gaat het deze lente lukken!

Wat staat er op jouw bucket list voor de lente van 2018?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }