15 dingen die jullie niet van mij weten!

dingen die jullie niet van mij weten

Deze week in Blogmutsen & Co: 15 dingen die jullie niet van mij weten… best een pittige opdracht dus!

Eigenlijk luidde de opdracht: 15 dingen die niemand van mij weet. Maar dat vond ik wel erg lastig, want ik ben een open boek. Ik kan dus ook niks bedenken wat echt niemand van mij weet. Er is sowieso al één iemand die echt alles weet… Ik koos er dus voor om 15 dingen te kiezen die jullie niet weten. Alsnog erg moeilijk!

 • Ik kan geen blikje frisdrank drinken zonder deze eerst af te vegen. Het idee dat het door heel veel handen gegaan is, vind ik echt een smerige gedachte. Niet dat ik overtuigd ben dat het afvegen helpt, maar het gaat om het idee.
 • Als ik onder de douche sta en de shampoo of douchegel gebruik, spoel ik eerst altijd de fles af. Beetje rare tik, I know. Ik heb ook werkelijk geen idee waarom, maar ik doe het, haha.
 • Ik heb dagelijks enorm veel last van rugklachten. Dit weten de mensen om me heen, maar dat is niet iets wat ik nu direct in een blogpost zou gooien. Nu dus wel… Binnenkort ga ik me aanmelden bij het Rughuis, om te zien wat zij voor me kunnen betekenen. No way dat ik zo kreupel blijf op m’n 29e!
 • Ik raak behoorlijk geirriteerd van mensen die niet kunnen autorijden. Als je met mij in de auto zit, kun je er vanuit gegaan dat je de toeter minstens één keer hoort. Over mijn gevloek maar niet te spreken…
 • Ik heb een zesde zintuig… Het is erg lastig om tegen mij te liegen, want ik merk het vaak direct als er iets niet klopt. Niet in 100% van de gevallen, maar toch wel 99,9%, whaha.
 • Ik houd niet van lekkere dingen: taart, gebak, vlaai, slagroom, (witte) sausjes… Ik weet het, ik ben raar. Maar aangezien het toch ongezond is, maak ik me daar niet zo druk om.
 • Ik heb een ochtendhumeur… Het is niet zo dat ik begin te schreeuwen en schelden, maar ik heb echt geen zin om meteen te praten als ik wakker word. Ik moet eerst even een half uurtje bijkomen. Gelukkig bestaat dat half uur uit douchen en me verzorgen. Als we halverwege Maastricht (op werk) zijn, ben ik wel in staat om te praten.
 • Als ik heel erg pijn heb, begin ik keihard te lachen. Jup, niet te huilen, maar te lachen. Verder helemaal niet psycho ofzo…
 • Ik ga de deur nooit uit zonder haarborstel. Als ik die vergeet, raak ik lichtelijk in paniek. Ik word er zo gestoord van als ik het tussendoor niet even kan borstelen. Dat zit niet lekker ofzo…
 • Ik heb een persoonlijke kapster, schoonheidsspecialiste en nagelstyliste genaamd Tasja. Ik heb echt twee linkse handen. Dus haren stijlen, wenkbrauwen epileren, haren verven en gellak zetten? Dat doet zij allemaal. Verder ben ik dus ook helemaal geen verwend nest!
 • Ik vind Mars echt niet lekker, maar Mars ijs overheerlijk! En Snickers vind ik lekker, maar Snickers ijs dus helemaal niet. Aarbeien? Geweldig! Aardbeienijs? Smerig! Ik ben dus ook helemaal niet raar ofzo…
 • Sinds kort ben ik helemaal geobsedeerd door E-nummers en rotzooi dat ze in al het eten in supermarkten duwen. Ik lees dus serieus alle ingrediënten om te kijken of het niet te ongezond is. Iets met gezonder en bewuster leven enzo.
 • Ik kan niet leven zonder koolhydraten. I tried! Hoe dramatisch is dat? Bijna overal zitten koolhydraten in. En laat dat nu net het allerlekkerste eten zijn. Bummer!
 • In de winter ben ik echt een koukleum. Een dikke deken en een haardvuur zorgen er nog niet voor dat ik het warm krijg. In de zomer kan ik enorm goed tegen de hitte, maar niet in Nederland. Daar is het weer veel te benauwd…
 • Als vampieren echt zouden bestaan, zoals in the Vampire Diaries, dan wilde ik dat meteen worden. Kan ik meteen achter Ian Somerhalder aan! 😉

Uiteraard moet je sommige dingen met een korreltje zout nemen. Zoals ik al zei, vond ik deze opdracht echt veel en veel te moeilijk. Ik heb niet echt geheimen ofzo. Ik ben nu wel benieuwd…

Nemen jullie ook weer een kijkje bij blogmutsen Femke en Nicky?

…welke dingen wisten jullie wel al van mij?

Liefs,
Simone

Follow

Delen:

7 Reacties

 1. 12/05/2016 / 21:27

  Ik ben geen fan van spruiten, maar heb wel ooit super genoten van een lekkere spruitensoep. 🙂 Zelf begin ik steeds meer te ratelen wanneer ik me slecht voel. Tot ik een bepaalde grens bereikt heb én dan val ik plots helemaal stil. Oh en ik heb absoluut geen talent voor make-up en dergelijke. Gelukkig gebruik ik het zelf niet én ligt mijn haar doorgaans goed wanneer ik er even met mijn vingers doorkam.

 2. 11/05/2016 / 16:34

  Haha, dat met die Mars en aardbeien is herkenbaar! Snickers daarentegen vind ik in beide vormen lekker :).

 3. 11/05/2016 / 08:06

  Altijd al geweten dat je raar was 😉 Maar een vampier worden, dat slaat echt alles haha

  • 11/05/2016 / 08:15

   Whaha, ja echt serieus! Eeuwig leven, heerlijk! Dan kun je alles doen wat je wilt. Ik zal geen mensen gaan vermoorden ofzo… Ik word een aardige! 😛

 4. 11/05/2016 / 06:25

  Hahah ik vond hem ook moeilijk! Grappig, ik vind Mars wel oké maar zal het zo niet zo snel eten maar Mars Ice cream is mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }