Favoriete blogs van dit moment!

favoriete blogs van dit moment

Vandaag in Blogmutsen & Co delen wij onze favoriete blogs van dit moment. Voordat Sim’s Cup of Tea tot leven kwam, las ik al veel blogs en dat doe ik nog steeds! Ondanks een gigantisch tekort aan tijd, probeer ik mijn favoriete blogs wel bij te houden en ook nieuwe blogs te ontdekken.

Reviews and Roses

Op Reviews and Roses deelt Jessica recensies van boeken, films, tv-series en zoveel meer! Een blog die dus goed aansluit bij mijn interesses. Haar blog heeft een mooie lay-out en er staat zoveel op dat je wel even zoet bent met het lezen van artikelen/recensies. Ook vind je er artikelen terug over Beauty en Unboxing. Ze heeft een fijne schrijfstijl en dat maakt het plaatje zeker compleet! Zodra er een nieuw artikel online staat, wil ik deze direct lezen. Daarnaast heeft Jessica me een aantal tips gegeven voor het aanpassen van mijn eigen lay-out. Schat van een mens die zeker een bezoekje verdient!

Burgertrutjes

Maak kennis met Marleen en Jonna. Deze twee dames zijn al meer dan 10 jaar beste vriendinnen en zijn de motor achter Burgertrutjes.nl. Marleen had al langer het idee om een blog te starten en Jonna sloot hier graag bij aan!

Op Burgertrutjes.nl vind je zoveel verschillende onderwerpen! Artikelen over beauty, food, travel, muziek en ga zo maar verder. En alles met een heerlijk stukje humor en zelfspot! Tegenwoordig moet alles zoals het voorgeschreven staat. Marleen en Jonna doen het anders. En dat is met momenten hilarisch om te lezen.

Breg Blogt

Op Breg Blogt deelt Bregje inside information over haar ‘bourgondische’ leven met de kroonprins en haar roodharige hunk.  Ook hier is het aanbod enorm uitgebreid en dat zorgt ervoor dat er voor iedereen wel iets is om te lezen. Zo schrijft ze over travel (hoera!), boeken, food, maar is er ook een categorie voor de mama’s, shoppen, muziek en ga zo maar verder.

Bregje heeft ook een fijne en hilarische schrijfstijl waardoor het prettig lezen is en je altijd nieuwsgierig bent naar het volgende. Ook is er de Breg Blog Bieb. Hierin houdt ze een overzicht bij van de blogs die zij met regelmaat bezoekt. Zo kom je nog blogs tegen die je misschien niet kent! En ik sta ertussen!! Zo leuk!

Map of Joy

Travelblogger Nathalie maakt ons jaloers met haar travel/lifestyle blog Map of Joy! Ze heeft al een aantal ontzettend mooie reizen mogen maken en daar deelt ze graag haar mening, tips en foto’s over. Heerlijk om te lezen en te zien hoe de wereld eruit ziet en welke plekjes je absoluut niet mag missen!

Ze deelt ook allerlei enorm handige tips m.b.t het zoeken en boeken van de reis van je dromen. Er is  zoveel te lezen en zien op Map of Joy, je bent wel even zoet met alle reisverhalen!

Er zijn nog zoveel blogs te vinden en er is voor iedereen wel een onderwerp dat je meer trekt dan een ander. Ook komt er altijd wel een nieuwe blog boven water die erbij komt op het lijstje met favoriete blogs!

Wat is jouw favoriete blog van dit moment?

Liefs,
Simone

5 Reacties

  1. 11/01/2017 / 19:55

    Map of Joy is leuk zeg, dank voor de tip! Gelijk gevolgd via Bloglovin 🙂

  2. 11/01/2017 / 14:14

    Leuk! Burgertrutjes volg ik ook, de andere blogs ken ik nog niet. Altijd leuk om nieuwe namen te ontdekken! 😉

    Ik vind het blog van Renske (Montevie) erg leuk maar lees jouw blogs ook graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }