Fuck It List!

Fuck It List
Na de vele Bucket List artikelen, is het nu tijd voor een Fuck It List! Een wat? Ja, je leest het goed. Een Fuck It List! Deze dingen zou ik nooit meer willen doen…

Nu moet ik zeggen dat mijn Fuck It List gelukkig niet al te lang is. Mijn Bucket List is duizend maal groter. Gelukkig maar, want je moet natuurlijk genieten van de goede dingen in het leven en de slechte ervaringen, tja… daar leer je van!

Een dagtrip naar London met Oud & Nieuw

Op Groupon zagen we een knaller van een aanbieding. Voor een paar tientjes op en af naar London en vuurwerk kijken bij the Big Ben? We’re in! We hebben het gedaan, maar…. NEVER AGAIN! Het was een hel van een trip. We zouden in de ochtend rond een uur of 11 arriveren. Door allerlei toestanden, (iets met een kapotte bus, een boot met vertraging en dergelijke) werd dit 17:00 in de middag. Het was al donker en door alle toestanden waren we redelijk chagrijnig. Ik zal niet teveel in detail treden, maar aan het einde van de rit waren we 36 uur wakker, onderkoeld en ondervoed. En waarvoor? Een hermetisch afgesloten stad met Britse zuiplappen, vuurwerk dat nergens op sloeg (duurde niet langer als een paar minuten), een verdwaalde tocht door de regen en nergens een toilet te vinden. Ik ontplofte bijna! Eenmaal thuis hadden we niet eens meer de puf om naar een Nieuwjaarsreceptie te gaan. A trip from hell. Dat was het! Gelukkig maakte London afgelopen maart alles goed met ons! <3

photo-1461906903741-bf21de16ae85

Zonvakantie in de ghetto van Tunesië

Ik wil überhaupt nooit meer naar dit land. Wat een ellende. We hebben bijna de hele week opgesloten gezeten in het hotel, met vies eten (lees: elke dag hetzelfde, zowel voor lunch als avondeten) en een belabberde service. Het duurde twee dagen voordat ze ons toilet kwamen ontstoppen. Daarnaast konden we als twee vrouwen niet veilig over straat lopen, want voor je het wist had je een of andere lokale man achter je aan zitten, die geld van je eiste. Hij heeft ons bijna een uur achterna gelopen. Op een gegeven moment werden we dus een beetje kwaad en toen gaf ie het eindelijk op. Maar goed, dat had anders af kunnen lopen. De vierde dag wenste ik al dat ik zo snel mogelijk naar huis kon en zwoor ik mezelf dat ik nooit meer zo’n goedkope vakantie via Actie van de Dag zou boeken en eerst recensies zou lezen.

dromedary-1367972_1280

Een verrassingstrip via SuperCityTrips boeken

Ik merk dat het tot nu toe steeds over vakanties gaat, haha, Het zat ons ook niet mee. Gelukkig hebben we ook al hele fijne reizen gehad ondertussen. Het verhaal van Super City Trips was ook mooi. Deze kun je hier lezen! Lees het zeker even door als je van plan bent om er zelf te boeken. Ik raad het in ieder geval niet aan.

italy-322055_1280

Ik heb nog even goed nagedacht over andere dingen, die ik nooit meer zou willen doen, maar ik kom er even niet op. Ik houd het dus op deze drie. Valt goed mee, niet?

Wat staat er op jouw Fuck It List?

Liefs,
Simone

7 Reacties

 1. 22/08/2016 / 20:45

  OMG! Die London trip hadden wij ook bijna gedaan. Gelukkig veel recensies gelezen en toen toch niet geboekt. Voor de rest geen ‘hel’-vakanties meegemaakt gelukkig.

  • 04/09/2016 / 09:05

   Poeh, dan ben ik blij dat je niet gegaan bent hoor. Je kunt beter meteen 4 dagen boeken en lekker op je gemak genieten.

  • 04/09/2016 / 09:10

   Ah ja, die dingen gebeuren en er horen er jammer genoeg bij. Daarna heb ik tot nu toe geen pech meer gehad. Ik moet wel zeggen dat ik er nu voor kies om iets meer geld uit te geven ook. Liever dat, dan dat je een vervelende vakantie hebt. Want dan heb je ook geld weggegooid.

 2. 17/08/2016 / 18:36

  Leuk, een keer een fuck it list haha! Zelf kan ik zo snel niet iets bedenken dat ik noooooit meer zou doen.

 3. 17/08/2016 / 07:07

  Haha allemaal reis dingen. Ik heb ook één reis naar de ‘hel’ meegemaakt, dat was in Turkije. Nota bene de eerste vakantie van mijn vriend en mij. We zaten op een totaal verkeerde plek, in een achterbuurt tussen de hoeren. Heel lang verhaal waar ik een boek over kon sturen. Na een week eindelijk goed contact gekregen met de dame van de reisorganisatie en toen omgeboekt naar een andere plaats. Wel bij moeten dokken en van alles moeten regelen. Eenmaal daar aangekomen werd ik super ziek, kreeg ik flinke groep. Doei fijne 2e week. Gelukkig naderhand wel bijna 500 euro teruggekregen na het indienen van onze klacht. Oja, er heerste op dat moment ook een hittegolf waardoor het iedere dag dik 40 graden was haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }