Gewoon Niet Tag

Gewoon niet
Via Shutterstock

De Gewoon Niet Tag gaat over dingen in bepaalde categorieën die ik niet leuk vind, niet lekker vind, etc… Dus vandaag ligt de nadruk op ‘Gewoon Even Niet!’

Eten

Ik zeg altijd dat ik geen moeilijke eter ben, maar als ik dan ga bedenken wat ik allemaal niet eet, denk ik ineens: ‘Misschien toch wel veel?’ Wat ik in ieder geval echt niet te pruimen vind: garnalen, de meeste koude sauzen (vooral de witte!), bananen, orgaanvlees (behalve paté), slakken, room- en kruidenkazen. Dit zijn echt dingen die ik niet eens kan ruiken of zien!

Muziek

Ik ben niet moeilijk qua muziek en bijna van alle markten thuis, maar met techno, metal en hardrock hoef je me niet echt aan te komen. Dan begin ik echt wel te lopen hoor!

Kleding

Kleding die ik zelf niet draag of wat ik gewoon helemaal niks vind? Mmm, ik kies voor het laatste, want die dingen zou ik sowieso niet zelf dragen. En dan denk ik aan crop tops, leggings die als broek gedragen worden, visnet panty’s, te korte rokjes en jeans die niet skinny zijn. Er zijn vast meer dingen, maar deze schieten me als eerste te binnen.

Gewoon niet
Via Shutterstock
Geuren

Wierook vind ik echt vre-se-lijk. En dan vooral die van de kerk. Niet dat ik daar nu zo vaak kom, maar daar word ik echt spontaan misselijk van. Femke geeft in haar tag  aan dat ze lavendel naar wc-verfrisser vind ruiken. Ik zou er zelf nu niet op gekomen zijn, maar hier ben ik het 100% mee eens.

Party

Tegenwoordig party ik helemaal niet meer. Niet dat ik nu zo oud ben met mijn 30 lentes, maar het trekt me gewoon niet meer zo. Toch zou ik nog wel eens een avondje de bloemetjes buiten willen zetten met een aantal vriendinnen. Lekker oldskool zeggen we dan maar!

Seizoen

Zoals ik al eens aangaf, vind ik eigenlijk dat elk seizoen zijn charmes heeft. Als ik dan moet kiezen voor een seizoen dat ik liever niet heb, ga ik voor de winter. Dat is de minst leuke van ze allemaal. En eigenlijk alleen maar, omdat ik zo’n vreselijke koukleum ben.

Gewoon niet
Via Shutterstock
YouTube

Hier heb ik eigenlijk niet 1,2,3 een antwoord op. Ik kijk alleen naar de video’s die me interesseren. Als het me niet bevalt, klik ik ze weg. Easy as that. Wat ik wel enorm vervelend vind, is al die reclame. Vooral als je deze na een paar seconden niet weg kunt klikken. Maar hey, die mensen moeten hun brood ook verdienen. Dat begrijp ik dan wel weer.

Personen

Hier kan ik heel kort en duidelijk over zijn. Ik heb een hekel aan liegen, dingen verdraaien en afspraken niet nakomen. Ik ben zelf totaal niet zo en vind het moeilijk te accepteren dat andere mensen dit wel eens doen…

Televisie

Kijk ik nooit! Serieus… die tv-programma’s slaan toch helemaal nergens op? Ze bedenken overal wel iets voor. Nee, geef mij maar Netflix en een stapel goede series of films. Daar maak je me een stuk gelukkiger mee.

Welke geuren vind jij ‘gewoon’ niet lekker?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }