Mijn Guilty Pleasures!

Guilty Pleasures
Via Shutterstock

Guilty Pleasures… dat is de opdracht van deze week. Nicky bedacht dit onderwerp en ik moet toegeven dat ik er even goed over na moest denken. Maar ik heb ze hoor! Mijn guilty pleasures#sorrynotsorry

 • Als ik in het weekend geen afspraken heb, ongegeneerd, de hele dag in mijn chill-outfit op de bank hangen!
 • Roken. Ook al heb ik afgelopen jaar een poging gedaan om te stoppen, het is me nog niet echt gelukt. Wil dit overigens wel weer gaan proberen. Wish me luck!
 • Ik drink elke ochtend een blikje Red Bull op kantoor. Ik doe er meestal wel een uurtje of twee/drie mee. En nee, niet voor de energie. Ik vind de smaak heerlijk!
 • Sushi! Dit zou ik stiekem elke dag kunnen eten. Maar pas op, het lijkt gezond, maar dit is het eigenlijk helemaal niet. Althans, niet als je er teveel van eet. Maar dat is met alles.
 • Bingewatchen. Als het even kon lag ik het liefst het hele weekend bingewatchend op de bank. Met heel veel lekkers!
 • McDonalds. Ik vind dit serieus enorm lekker. Ik krijg er geen genoeg van. Ik probeer het wel te beperken tot 1x per maand, maar als het gezond was, at ik dit meerdere malen per week.

Verder kan ik er even geen meer bedenken hoor. Alhoewel er een paar tussen staan die zo ongezond zijn, dat ze wel voor drie guilty pleasures tegelijk tellen. Guilty Pleasures zijn namelijk dingen die lekker of leuk, maar niet heel goed voor je zijn. Bingewatchen is niet heel erg, maar wel als je daardoor niet meer van de bank af zou komen.

En ja…roken! Daar moet ik echt eens een keer mee ophouden. Komende maand ga ik verhuizen. Mike is er beter in dan ik, stoppen. Dus wellicht dat we dan samen een poging wagen. Dat is in ieder geval wel de bedoeling.

Heb jij guilty pleasures?

Liefs,
Simone

3 Reacties

 1. 01/02/2017 / 13:11

  Haha, herkenbaar. Lekker het hele weekend in chilloutfit series bingewatchen. Het is dat mijn vriend me af en toe meesleurt naar buiten, anders kan ik echt heel lui doen in het weekend.

 2. 01/02/2017 / 12:13

  Oeh sushi en ander lekker eten is heel herkenbaar haha! Ook breng ik graag mijn vrije tijd lekker in mijn pyjama met netflix door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }