Inspirerende Travel Quotes

Inspirerende Travel Quotes
Via Shutterstock

Tijd voor een paar inspirerende quotes. Uiteraard koos ik voor Travel Quotes. Hier kan ik me uren mee vermaken op Pinterest. Er zijn ook zoveel mooie uitspraken. Maar kijk uit, want voor je het weet heb je weer een vliegticket aan je handen plakken!

Inspirerende Travel Quotes

Als ik mijn Pinterest map bekijk, komt er bijna geen einde aan de pins die ik ooit bewaard heb als zijnde: Travel Quote. Ongelofelijk hoeveel prachtige plaatjes met mooie teksten er in dit digitale tijdperk bestaan. Keep ’em coming, want ik vermaak me prima met deze teksten. Al is het wel gevaarlijk voor mijn beurs en gemoedstoestand. Maar ach, zonder die plaatjes is de wanderlust er ook wel!

Inspirerende Travel Quotes
Via Shutterstock

Dit is helemaal waar! Hoe ver je ook moet gaan… Of het nu alleen of met een reispartner is… Het begint allemaal met die ene kleine stap. De stap naar iets groters, een droom, een verre reis en een prachtig avontuur. Mijn volgende avontuur begint op 9 januari and I just can’t wait!! <3

Inspirerende Travel Quotes
Via Shutterstock

En je wilt echt niet weten hoe lang die lijst van mij is, haha. Ik wil nog zoveel doen en zoveel van deze wereld zien. Hopelijk wordt deze droom werkelijkheid. Tot die tijd ga ik vrolijk door met het maken van mijn Bucket List. Waar ik overigens nog een leuke en mooie WordPress plug-in voor zoek. Kent iemand toevallig zo’n plug-in? Let me know!

Inspirerende Travel Quotes
Via Shutterstock

Deze quotes past perfect bij meerdere van mijn Bucket List items: Road trips maken! Door de Verenigde Staten van Amerika en Canada, Zuid-Engeland of Sri Lanka, het maakt niet uit waar. Maar dat wil ik echt een keer meegemaakt hebben. En dan in zo’n mega grote camper, zodat je zelf kunt beslissen waar je gaat en staat. Big dreams!

Inspirerende Travel Quotes
Via Shutterstock

Dit is zo waar. Althans voor mij. Ik reis niet, omdat ik mijn leven hier niet fijn vindt. Maar ik weet wel dat je er alles uit moet halen wat erin zit. En voor mij geldt dat dit niet alleen uit werken, de grote schoonmaak en een sleur bestaat. Ik moet er gewoon af en toe tussenuit. De wereld zien! Het zou zo zonde zijn om alleen Nederland of je eigen vertrouwde omgeving te zien. Ik weet dat er mensen zijn die daar bewust voor kiezen, maar zelf zou ik het idee hebben dat ik dan echt iets gemist heb!

Inspirerende Travel Quotes
Via Shutterstock
Inspirerende quotes van de andere Blogmutsen:

Wat zijn jouw favoriete inspirerende Travel Quotes?

Liefs,
Simone

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }