Blogmutsen & Co #24 / 3 leuke Twitter accounts om te volgen!

Posted 22/06/2016 by Sim's Cup Of Tea in Persoonlijk / 6 Comments

leuke Twitter accountsTempted to type meaningless twaddle all the time on Twitter…with alliteration, no less!”

Een quote die klopt als een bus. Twitter is een apart Social Media kanaal. Toen het net bestond gebruikte ik het echt waanzinnig veel. Het maakt niet uit wat ik aan het doen was, het werd op Twitter gepost. Het leuke daarvan vond ik, dat je mensen leerde kennen die je niet in real life kende. En daarom was het veel leuker als Facebook. Minder judgy! Na ongeveer een jaar intensief gebruik was de lol er een beetje vanaf en gebruikte ik het eigenlijk helemaal niet meer. Totdat Sim’s Cup Of Tea werd geboren!

Twitter is een kanaal waar je leuke mensen met leuke anekdotes en uitspraken kunt volgen, waar het nieuws sneller dan het licht is en waar je jouw eigen blog en/of website kunt promoten. Je kunt er dus alle kanten mee op.

Ik moet zeggen dat ik door drukte niet meer heel vaak lees wat er allemaal langs komt, dus de opdracht van deze week is best een uitdaging. Toch weet ik wel een aantal leuke mensen die je zeker moet volgen!

@kimandforever

Kimberley is een leuke, lieve spontane meid en mama van drie prachtige kindjes. Ik leerde haar kennen via haar blog storiesandforever.com. Hier schrijft ze niet meer zo vaak, maar ik ben haar toch altijd blijven volgen. Het is altijd weer een feestje om haar tweets te lezen en stiekem moet ik er ook erg om lachen. Want humor heeft ze zeker!


@ellenlinarink

Ik weet niet meer hoe het gekomen is dat ik Ellen ben gaan volgen, maar ik weet wel dat het met de bloggerstour van ‘Ooit zal ik je weer zien’  te maken had. Ik zag een tweet voorbij komen en was erg nieuwsgierig naar wat het was en of ik mee zou kunnen doen. Helaas waren er al genoeg aanmeldingen, maar ik kreeg wel een pdf van ‘Ooit zal ik je weer zien’  toegestuurd om te recenseren op mijn blog. Dit boek las ik in 1 adem uit en was meteen verkocht aan haar schrijfstijl. Een paar maanden later mocht ik meedoen aan de bloggerstour van haar nieuwste boek ‘Sky’. En binnenkort komt er weer een nieuw boek uit: Yay! 

Als je van lezen houdt, raad ik je zeker aan om haar boeken te lezen en haar te volgen voor de nieuwste updates. Naast dat ze een goede schrijfster is, is Ellen ook een schat van een mens en plaatst ze de meest humoristische tweets ever! Gewoon doen dus.

— Ellen Lina – Rink (@ellenlinarink) 11 juni 2016


@Northflix

Volgens mij ben ik begonnen met haar volgen toen ze me tipte over een leuke nieuwe lay-out via Etsy. Kimberley en zij volgen elkaar ook en dat is dus extra leuk, want zo zie je de leuke gesprekken tussen hen ook voorbij wippen in je tijdlijn. Op haar blog Northflix.nl geniet ik vaak van haar eerlijke en ongezouten mening via haar leuke artikelen. En dit zie je op Twitter ook zeker terug. Ik houd ervan als mensen goed met woorden kunnen spelen. Daar kan ik zelf nog iets van leren!

Ok, ik heb een beetje vals gespeeld, want het was eigenlijk de bedoeling om 5 Twitter accounts te noemen. Aangezien ik al bijna 700 woorden verder ben en even niet zo snel weet, van wie ik het account nog echt de moeite waard vind, laat ik het hierbij.

Benieuwd naar de aanbevelingen van Nicky en Femke? Neem daar dan zeker ook even een kijkje. Mochten jullie mij willen volgen, dan kan dat via mijn Twitter account Sim’s Cup Of Tea! Laat gerust een linkje naar jouw account achter, dan neem ik daar ook even een kijkje!

Welke leuke Twitter accounts raden jullie nog aan en moet ik zeker volgen?

Liefs,
Simone

Follow

6 responses to “Blogmutsen & Co #24 / 3 leuke Twitter accounts om te volgen!

  1. Ik moet bekennen dat ik veel te weinig meer kijk op Twitter. Vroeger idd las en poste ik van alles, maar nu er meerdere kanalen zijn, vind ik het lastig om alles bij te houden.
    Maar ik ga het weer oppikken en deze dames zal ik zeker gaan volgen!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.