9x Dingen die ik doe tijdens Me-time!

IMG_0142Me-time is ontzettend belangrijk. Althans, dat vind ik. Het is leuk om dingen samen met anderen te ondernemen, maar af en toe alleen zijn is minstens net zo fijn!

Maar wat doe je nu allemaal tijdens me-time? Voor diegene die hier niet zo goed in zijn, zal ik benoemen wat ik allemaal doe of zou willen doen tijdens me-time. Wellicht inspireer ik je nog!

1. Bingewatchen

Deze zagen jullie vast al aankomen! Maar hoe heerlijk is het om een hele dag niets op de planning te hebben staan en een heel seizoen van je favoriete serie te bingewatchen? Zorg ervoor dat er iets lekkers te drinken en snacken in de buurt staat, laat wat eten bezorgen zodat je niet hoeft te koken en geniet! Dit herinnert me eraan dat ik nog een seizoen of twee van White Collar moet kijken! Ik ben de laatste tijd bijna nooit meer alleen…

2. iPad Games

I’m hooked! Dit doe ik echt al jaren en het verveelt nooit. Het afgelopen jaar is het er vanwege mijn blog een beetje bij ingeschoten, maar sinds enkele weken probeer ik er toch weer meer tijd voor te maken. Ik vind het enorm leuk en ontspannend. Mijn favorieten op dit moment zijn: Hay Day, the Sims Freeplay, Criminal Case, CSI en Cooking Dash. Af en toe download ik een hele berg nieuwe en kijk ik of er weer iets leuks en nieuws tussen zit.

3. Verzorgen

Af en toe is het ook lekker om je even te laten verwennen. Veel vrouwen kiezen ervoor om naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Ik hoef de deur niet uit. Ik kijk Tasja lief aan en dan worden mijn wenkbrauwen gedaan, ik doe een maskertje op en mijn nagels worden weer netjes gemaakt. Verder ben ik helemaal niet verwend ofzo! 😉

4. Jacuzzi

Dit is pas echt genieten. Een lekker warm bad met bubbels. Ik zou willen dat ik er thuis eentje had. Helaas is dat niet het geval. Tijdens vakanties en stedentrips proberen we wel altijd een hotel met bubbelbad te boeken, zodat we in de avond even lekker kunnen bijkomen. Helaas komt dat niet vaak voor, omdat kamers met bad best prijzig zijn. We kiezen ook wel eens voor een privé sauna met jacuzzi die je dan voor een uur of twee mag gebruiken. Chillen in het bubbelbad!

5. Boek lezen

Je een aantal uren verstoppen in een denkbeeldige andere wereld. Niets anders dan stilte om je heen, een fleecedekentje en een lekkere warme kop chocolaemelk of thee. Ultiem genieten dus. Als er niemand om je heen is, die tegen je begint te praten tijdens het lezen, kun je lekker doorlezen.

6. Kleuren voor volwassenen

Ik ben er nog niet echt mee begonnen, maar heb wel een klein stukje geprobeerd en al stabilo’s en potloden ingeslagen. Als ik zie hoe mooi sommige dit kunnen, ben ik wel bang dat die van mij enorm gaan tegenvallen, haha. Maar… het zorgt wel voor voldoende ontspanning. Ons plan is om deze in ieder geval mee op vakantie te nemen. Lekker in de zon met een boek en een kleurplaat. Lekker luieren!

7. Nieuwe recepten zoeken

Blogs en Pinterest afspeuren op zoek naar lekkere nieuwe recepten die ik ooit wil maken. Het zoeken is vaak leuker als het maken, maar ach… je hoeft je maar te vermaken, toch?

8. Wandelen en Pokemon Go spelen

Ook ik ben gezwicht voor deze hype. En niet omdat iedereen het speelt, maar zoals ik al aangaf ben ik dol op het spelen van spelletjes. En deze is erg verslavend. Ik ben benieuwd hoe lang deze hype duurt. In ieder geval hoop ik dat het in januari nog steeds gespeeld wordt. Waarom? Daar komen jullie snel achter! I’ve got some BIG news. Maar dat bewaar ik nog even… Jullie komen er snel achter!

9. Lekker uiteten met vriendinnen

Dit valt ook echt onder de categorie ontspanning voor mij. Een lekker wijntje, goed eten en bijkletsen met vriendinnen. Op dit moment ben je ook niet continu met je smartphone bezig en dat is best rustgevend. Ook al geef ik dat niet snel toe!

10. Online shoppen

Of online ‘windowshoppen’. Je hele mandje volgooien en er vervolgens niets van kopen. Why not? Zo kun je wel al ideetjes opdoen voor de momenten dat je wel weer lekker wilt/kunt shoppen.

Wil je weten wat de andere blogmutsen doen tijdens me-time? Neem dan even een kijkje bij Nicky en Femke!

Welke dingen doe jij allemaal tijdens me-time?

Liefs,
Simone

6 Reacties

 1. 10/08/2016 / 09:33

  Ik moet echt weer mee gaan doen met jullie haha. Ik ga sinds kort zo nu en dan naar de pedicure en gek genoeg is dat ook wel ontspannend voor me. Verder vind ik het heerlijk om ‘s avonds een flink stuk met de hond te wandelen.

  • 10/08/2016 / 09:43

   Ja doe weer lekker mee! Hoe meer zielen, des te meer vreugde! Zal ik je anders toevoegen aan onze Blogmutsen Whatsapp groep?

 2. 10/08/2016 / 06:59

  Dit inspireert mij wel. Ik ben dol op lezen maar kom er de laatste tijd niet zo veel meer aan toe. Mezelf lekker verzorgen vind ik ook heerlijk.

  • 10/08/2016 / 10:22

   Dat vind ik altijd zo jammer. Ik probeer het nu wel elke avond te doen. Maar sinds Pokemon Go is het alweer een stuk minder!

 3. 10/08/2016 / 06:39

  Oehhh online shoppen, series bingewatchen en verzorgen. I love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }