Mijn favoriete seizoen!

Mijn favoriete seizoen

“If we had no winter, the spring would not be so pleasant: if we did not sometimes taste of adversity, prosperity would not be so welcome.”

Terwijl jullie dit lezen lig ik waarschijnlijk nog lekker in mijn hotelbed in Londen te snurken… Hopelijk zit het weet een beetje mee! Anyway…tijd voor een nieuwe editie van de Blogmutsen & Co! Vandaag praten we over ons favoriete seizoen. Waarschijnlijk heb ik het stiekem al een beetje verraden met de collage en de quote, maar… I like them all! Elk seizoen heeft zijn eigen charmes. En ik ben zo iemand die aan het einde van elke seizoen denkt: ‘Was het maar…. winter’ of ‘Was het maar zomer….’ etc… Het is ook nooit goed! 😉 Zoals ik al aangaf heeft elk seizoen wel voordelen. Deze wil ik dus ook voor elk seizoen even kort benoemen!

Winter

♡ Lekker knus voor de open haard
♡ Sneeuw is mooi (maar niet in het verkeer!)
♡ Cozy sweaters!
♡ Veel binnen blijven > Dus veel series kijken!
♡ Warme chocolademelk
♡ Inspiratie opdoen voor Kerstrokken via rokken.com

Lente

♡ Dat eerste lentezonnetje
♡ Naar buiten lopen en niet direct rillen van de kou
♡ Bloesem
♡ Babydiertjes
♡ Meer energie

Zomer

♡ Luie vakantie in een warm land!
♡ Zonder jas naar buiten
♡ Ijsjes!
♡ Bruin tintje
♡ Lezen op het strand of aan het zwembad

Herfst

♡ Liters thee drinken
♡ Eindelijk weer wegkruipen onder een fleecedekentje
♡ Verkoeling
♡ Bladeren die van de bomen vallen, zodat de natuur er prachtig uitziet
♡ Veel nieuwe series

Ik kan dus echt niet kiezen. Gelukkig maar. Als maar één seizoen mijn favoriet zou zijn, dan moet ik daar het hele jaar naar uitleven. Ik kan me dus in allemaal wel vinden. En ik kijk elke keer weer uit naar een seizoen. Nog maar 12 dagen en dan is het weer lente! Ik hoor de vogeltjes al tjirpen!

Wat is jouw favoriete seizoen?

Liefs,
Simone

Follow

6 Reacties

 1. 09/03/2016 / 14:05

  Amen! Ik leef ook altijd naar ieder seizoen toe. In de zomerhitte snak ik naar de herfst. Is het herfst en zijn de blaadjes gevallen dan hoop ik op een witte kerst. Na de kerstperiode snak ik naar tulpjes en het vroege zonnetje. En in het vroege zonnetje kijk ik weer uit naar de zomerhitte. Altijd goed en nooit goed dus!

 2. 09/03/2016 / 10:29

  Je hebt gelijk, elk seizoen heeft iets moois. Maar ik moet bekennen dat ik nu toch wel heel erg naar de lente toe leef. Ik ben klaar met de kou, ik wil weer wat warmte!

  • 11/03/2016 / 08:53

   Same here! Ik heb het op het moment ook koud, dus ik ga de verwarming maar eens aandraaien, haha. Maar het zonnetje is de laatste dagen wel al door aan het komen. Alleen nog net ietsje te koud!

 3. 09/03/2016 / 06:05

  Oef de herfst en winter zijn NIET mijn seizoenen… Jaaa, er zijn leuke momenten maar ik heb wel echt een favoriet seizoen!

  • 11/03/2016 / 08:53

   Ja, ik heb je artikel gelezen. En als ik echt zou moeten kiezen, dus dat ik niet voor alle mag gaan, dan wordt het ook de lente. Niet te warm, alles staat mooi in de bloei en lekker zonder jas naar buiten. Love it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }