Personal update: Nieuwe auto + Vakantie geboekt!

Posted 26/07/2017 by Sim's Cup Of Tea in Persoonlijk / 5 Comments

nieuwe auto
Via Shutterstock

Yay, ik ben helemaal happy, want sinds een week of twee ben ik de trotse eigenaar van een nieuwe auto. En daarnaast hebben we ook nog eens een heerlijke vakantie geboekt! Wat wil een mens nog meer?

Nieuwe auto

Nadat mijn vriend thuiskwam met een mooie nieuwe auto, kon ik zelf natuurlijk niet achterblijven. Voorheen reed ik in een Alfa Romeo 147 uit 2001. Dit was mijn eerste (bots)autootje, dus stiekem toch wel jammer dat deze nu aan iemand anders verkocht zal worden. Maar… ik heb er wel iets beters voor teruggekregen. Een Alfa Romeo 147 uit 2007! Gaan we mooi even 6 jaar vooruit in de tijd. En heel wat kilometers minder op de teller. Daar doen we het voor. En hij rijdt heerlijk!!

Rechts op de foto zie je mijn oude Alfaatje… Hij is trouwens nog prima in orde (ondanks het botsen), dus als je ‘m wilt kopen, be my guest! 😉 Het enige wat aan vervanging toe is, is de voorbumper. Maar technisch gezien is het een topper!! En ik ga hem stiekem toch wel missen hoor. Maar kijk nu even links. Ik krijg er een topper voor terug. Dus het verdriet is snel vergeten!

`nieuwe auto

Nieuwe auto goed verzekeren

Waarschijnlijk viel het je al op dat ik net (bots)autootje schreef? Ik moet met het schaamrood op mijn kaken toegeven dat ik mijn oude Alfaatje nog wel eens heb laten botsen. Op van die mooie stenen varkensruggen bijvoorbeeld. Of betonnen palen in parkeergarages… En als ik het zelf niet was, deden de buren het wel. Altijd leuk!

Om mezelf een beetje goed te praten… Dit gebeurde allemaal toen ik pas net in het bezit van een rijbewijs en die auto was… De afgelopen jaren is er gelukkig niets meer gebeurd. En dat wil ik graag zo houden. Toch kan er altijd wel iets gebeuren natuurlijk. Daarom ging ik in ieder geval op zoek naar een goedkope autoverzekering. Ik vind het belangrijk dat ik niet teveel betaal (wie wil dat nu?!) en toch een goede verzekering heb.

Daarnaast is gratis Pechhulp in het Buitenland tijdens de zomermaanden een mooie bijkomstigheid! Ik woon dicht bij de grens, dus ik ben regelmatig in België en Duitsland te vinden. Deze gratis pechhulp tijdens de zomer is voor mij dus een fijn extraatje!

Vakantie geboekt!

Ik ben zo enthousiast! In oktober vliegen we voor 11 dagen naar Andalusië. Dit keer kozen we voor Fly & Drive. We vliegen naar het zuiden van Spanje, huren een autootje en verblijven in de volgende plaatsen:

  • Antequera
  • Jerez de la Frontera
  • Sevilla
  • Córdoba
  • Granada
  • Málaga

Uiteraard rijden we gezellig rond en zullen we ook nog andere mooie plekken tegenkomen. Daarnaast is het de bedoeling dat ik dan ook weer mooie reisverslagen voor jullie maak. Dat is alweer een tijdje geleden! 😉

Waar ga jij dit jaar op vakantie?

Liefs,
Simone

5 responses to “Personal update: Nieuwe auto + Vakantie geboekt!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.