Blog & Personal update: Waarom het even iets stiller dan normaal was…

Via Shutterstock

Soms neemt het leven het even over en is het tijd om even rustig aan te doen. Dat is één van de redenen dat het de afgelopen weken een stuk rustiger was, dan jullie van me gewend zijn!

Feestdagendrukte en New York

Eigenlijk ging het in decemberperiode al een beetje mis. Ik had me voorgenomen om vooruit te werken, maar dat is er uiteindelijk, door drukte, totaal niet van gekomen. Daarna volgden de feestdagen, de voorbereidingen voor New York en de uiteindelijke reis naar New York. Je begrijpt dat het vanaf dat moment een beetje in de soep liep… Druk, drukker, drukst!

Me-time!

Buiten het feit dat het ontzettend druk was qua afspraken en dergelijke, zorgden een aantal persoonlijke omstandigheden er voor, dat ik het nóg drukker had. Ik besloot dus om mezelf verder niets te verplichten en alleen te bloggen, wanneer ik er zelf de tijd en energie voor had. Erg moeilijk, want ik doe het graag en ik weet nog 1000 dingen, die ik met jullie zou willen delen.

Blogplanning

De blogplanning is op dit moment dus ook even een zooitje en ik weet nog niet precies hoe ik aan ga pakken. In principe lijkt het me voor mijn tijd en energie beter om nog maar 4x per week een artikel te plaatsen. Alleen zit ik dan een beetje met het volgende: ‘Waar ga ik met al die inspiratie heen? En welke onderwerpen laat ik dan vallen?’ Erg lastig. Misschien laat ik jullie een enquête invullen, waaruit blijkt wat jullie het liefst willen blijven zien, is dat een idee?

De onderwerpen die ik zeker terug wil laten komen:

  • Series, Films, Movie Challenges en mijn nieuwe rubriek: ‘Favoriete series van andere bloggers’ op zaterdagen.
  • Boeken, boekrecensies, Reading Challenges op zondagen.
  • Travelstories wanneer ik op reis ben geweest. Al zal dat voorlopig op een lager pitje staan, aangezien ik dit jaar niet veel zal reizen.
  • En dan kan ik de overige dagen gebruiken voor de overige dingen die ik leuk vind, zoals: Gift inspiration, persoonlijke artikelen en dingen waar ik van houd!

Het zal de komende tijden dus ietsje rustiger zijn,  maar ik ben wel bezig om te bedenken hoe ik alles ga aanpakken. Maar ik vind mijn eigen rust net iets belangrijker. Eén ding is zeker: Stoppen wil ik voorlopig niet. Daarvoor vind ik het veel te leuk!

Welke onderwerpen lezen jullie het liefst op Sim’s Cup Of Tea? En welke liever niet?

Liefs,
Simone

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }