Blogmutsen & Co #41 / Wat ik ga doen tijdens slecht weer deze herfst!

Posted 26/10/2016 by Sim's Cup Of Tea in Persoonlijk / 4 Comments

slecht weer deze herfst
Via Shutterstock

Stiekem kan ik best wel genieten van een dag of weekend regen… Mits ik niet de deur uit hoef uiteraard! Lekker cocoonen, favoriete serie op en flink genieten!

Uiteraard zijn dit niet de enige dingen die je kunt doen als het regent buiten. Ik besloot om te bedenken welke dingen ik deze herfst nog zou willen doen!

Wat te doen tijdens slecht weer deze herfst

❤ Mijn gekregen tv-meubel omtoveren tot leesbankje voor op mijn nieuwe kantoor! (Lees: opschuren, een whitewash laagje erover en een matras en sierkussens kopen)

❤ Plinten leggen op het kantoor-to-be! In dit artikel zie je een kleine sneak-peek!

❤ Samen met een vriendin bedenken in welke stijl ik het kantoor ga aankleden. (Ik ben hier zo slecht in…!) Lang leve Pinterest!

❤ Vanavond ein-de-lijk de eerste aflevering van seizoen 8 van the Walking Dead kijken. Dan kan ik me daarna weer op Social Media vertonen, zonder bang te zijn voor spoilers! 😉

❤ Eindelijk beginnen aan het nieuwe boek van Ellen lina: CRASH! Hier heb ik zo lang op gewacht! Ik verheug me enorm op dit verhaal. 13-11 delen we de recensie, so stay tuned!

Lees ook: Ooit zal ik je weer zien & Sky van Ellen Lina!

Crash - Ellen Lina

❤ Alle andere terugkerende series kijken! Er staat al een hele waslijst aan series op me te wachten, dus laat die regen maar komen!

❤ Online op zoek gaan naar leuke kerstcadeautjes voor vrienden en familie! Dit staat in ieder geval op ZIJN verlanglijstje bij Radbag! Altijd handig voor inspiratie…

❤ Als ik dan toch bezig ben, kan ik direct op zoek gaan naar leuke, nieuwe en cozy winterkleding. Ik plaatste afgelopen week al een bestelling bij Zalando, the Musthaves en H&M. Als jullie het leuk vinden, zal ik binnenkort een artikel met mijn geshopte items maken! Of zal ik één van deze leuke kersttruien kopen? 😉 Jurken.com geeft ook hele leuke tips voor winterjurken!

❤ Heel veel van mijn favoriete thee drinken! Op dit moment zijn Caramalised Pear van Pickwick, Clipper Strawberry & Elderflower, Minty Morocco van Pickwick of Morocco Mint van Lipton mijn favoriete smaken!

❤ Een paar uurtjes in de jacuzzi van een privé wellness complex vertoeven! Even lekker bijkomen onder het genot van een lekker drankje!

Dit doen de andere blogmutsen met slecht weer deze herfst!

Wat zijn jouw favoriete dingen om te doen tijdens slecht weer deze herfst?

Liefs,
Simone

 

4 responses to “Blogmutsen & Co #41 / Wat ik ga doen tijdens slecht weer deze herfst!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.