Happiness Tag

Happiness Tag
Via Shutterstock

Tijd voor een beetje vrolijkheid tijdens deze koude dagen! The Happiness Tag. Allemaal vragen en antwoorden over dingen die mij gelukkig maken. Here we go!

Van welk eten word je blij?

Zoals jullie weten ben ik dol op lekker eten! Dat betekent ook dat er genoeg is dat mij gelukkig maakt. Als ik echt een keuze moet maken, ga ik voor de Aziatische keuken en met name: sushi! Maar ook een lekker bord pasta of een simpele portie friet kan mij met momenten erg gelukkig maken! 😉

Welke film maakt je vrolijk?

Ik kijk niet ontzettend veel films, dus de vraag ‘welke serie maakt je vrolijk’ was misschien wat toepasselijker geweest. Als ik terug denk aan films die mij vrolijk maken, dan kies ik voor: Harry Potter, the Lord Of the Rings e.d.

Via Shutterstock
Via Shutterstock
Welk kledingstuk maakt je happy?

Ik denk dat dit afhankelijk is van het seizoen, maar op dit moment is een warme trui of een lekker knus vest absoluut iets waar je mij blij mee maakt. Ik ben een echte koukleum, dus met een trui of vest vind ik het wel prima!

Van welke beauty producten word je blij?

Beauty producten zijn niet echt aan mij besteed. Ik heb wel een make-up tasje met standaard producten, maar ik ben niet zo extreem met dit soort producten. Als ik echt zou kiezen, ga ik voor mijn MAC-Lipstick. Die heb ik begin van dit jaar gekocht in Parijs en ben daar nog steeds erg blij mee! Ondertussen is het ook niet bij één lipstick gebleven, dus dat wilt toch ook wat zeggen.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Alle reizen die ik heb mogen maken in mijn leven!

Tenerife

Van welke muziek word jij blij?

Mijn muzieksmaak is niet specifiek gericht op 1 genre. Dus dat maakt het wel wat lastiger kiezen. Ik houd van nummers met mooie lyrics en deze blijven me ook altijd goed bij. In de zomer kan ik wel genieten van een vrolijk, zomers nummer. Maar ik kan ook genieten van een rustiger nummer en dan weer overgaan naar een dance nummer! Erg uitgebreid dus. 😉

Wat doe jij op dagen dat je jezelf down voelt om weer happy te worden?

Afleiding zoeken door bijvoorbeeld met vriendinnen af te spreken, leuke dingen te doen en natuurlijk is het af en toe ook gewoon heerlijk een avondje thuis te blijven en series te kijken!

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken.

Reizen! Een nieuw seizoen van mijn favoriete serie! Leuke dingen doen met vriendinnen en Mike!

Wat maakt jou ontzettend gelukkig?

Liefs,
Simone

3 Reacties

  1. 18/10/2016 / 18:55

    Een erg leuke tag die je vrolijk maakt met dit typische herfstweer 🙂 Ik word blij van onze hond (en hij van mij 😉

  2. 18/10/2016 / 18:48

    Wat een leuke tag 🙂 Kun je wel gebruiken met dit herfstweer 😉 Ik wordt gelukkig van onze hond 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }