Valentijn date inspiratie!

Valentijn date inspiratie
Via Shutterstock

Zelf interesseert deze dag mij eigenlijk niet zo. Want waarom zou deze specialer zijn dan andere dagen? Vaak is het maar commercieel gedoe. De tips die ik geef, zou je dus eigenlijk op elke andere dag ook kunnen doen. Voor diegene die het wel leuk vinden. Leef je uit!

Valentijn date inspiratie

❤ De uitgelichte afbeelding verraadt het al een beetje, maar liefde gaat door de maag. Hoe cliché het ook mag klinken, mij maak je blij met een bord lekker eten. En of je me nu meeneemt naar een restaurant of het thuis gezellig maakt, dat maakt me niet zoveel uit. Onder het eten heb je ook voldoende tijd om met elkaar te praten. En dat maakt het dan weer extra gezellig!

❤ Dit jaar valt Valentijnsdag helaas niet in een weekend, maar als dat wel zo zou zijn, dan lijkt het me fijn om een weekendje weg in een leuke Nederlandse stad te boeken. Niet te ver weg, maar toch gezellig. Heel veel hotels hebben ook ontzettend leuke themakamers met jacuzzi’s. Je kunt het dus zo leuk, duur en gezellig maken als je zelf wilt!

❤ Mocht je nu niet een heel weekend weg willen, maar wel lekker willen genieten van een jacuzzi en een sauna? Dan is een privé sauna-complex een leuke oplossing. Hier kun je voor een paar uurtjes heerlijk vertoeven en al bubbelend genieten van een glas bubbels.

❤ Is de favoriete band/zanger/zangeres van jouw lief in town? Verras hem of haar dan met concerttickets. Uiteraard koop je jezelf dan ook een kaartje, zodat jullie beide en spetterende avond tegemoet gaan!

❤ Ontbijt op bed doet het ook goed. Wat dacht je van een overheerlijk champagne ontbijt met verse jus d’orange, croissants en een gekookt eitje? Kunnen jullie daarna lekker de hele dag in bed blijven en je favoriete serie bingewatchen. Sounds good to me!

Met bovenstaande ideetjes maak jij me al snel gelukkig. Zeker als het een weekendje weg in een leuk hotel is. Altijd leuk om de rest van Nederland te ontdekken!

Mocht je aan bovenstaande ideetjes niet genoeg hebben… Het internet staat vol Valentijnsdag ideeën!

Wat is jouw ultieme Valentijn date inspiratie tip?

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 08/02/2017 / 20:12

    Vorig jaar ben ik verrast met een chocolade hart van chocstar. Op zich lekker simpel, chocolade, alleen kun je bij hun alle samenstellingen zelf bepalen. De gekozen ingrediënten waren perfect gekozen door mijn man, dus dat was een feest. Simpel, maar toch ook perfect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }