De Zomerse Dilemma’s Tag

IMG_3440.CR2
Zomerse dilemma’s! Een tag die al een aantal weken door bloggersland gaat. Toen ik deze bij Femke las, kreeg ik spontaan zin om deze over te nemen!

De tag is overigens bedacht door Renske, dus alle credits gaan naar haar! Kijken jullie mee naar de keuzes die ik gemaakt heb?

1. Op blote voeten door het gras OF Op blote voeten door de branding?

We trappen af met een makkelijk dilemma. Hier kies ik zonder twijfel voor met blote voeten door de branding. Al die vieze beestjes in het gras vind ik maar niks. En als ik met mijn voeten door de branding loop, betekent dit dat ik op reis ben, yay!

2. Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip

Seriously? Deze vraag kan echt niet. Dit is TE moeilijk. Oh wacht, we hebben het over ZOMERSE dilemma’s. Mmmm, dan ga ik voor het tropische eiland. Stedentrippen kan ik tijdens elk jaargetijde. Problem solved!

3. Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën

Dan kies ik voor BBQ. Alhoewel ik dol op pastasalade ben, zou ik het niet elke dag kunnen eten. Daarnaast lijkt me dit ook niet al te gezond met al die koolhydraten. Op de BBQ kun je echt alles grillen. Vlees, vis, groenten en zelfs aardappelen poffen. Dat is beter!

4. Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht

Ik heb een hekel aan de sportschool. Dus als ik al moet kiezen, dan kies ik zeker voor workouts in de buitenlucht. Telt wandelen om Pokemons te vangen ook mee?

5. Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie

Deze vind ik een beetje gek hoor, haha. Want waarom zou het erg zijn als iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert? Heerlijk toch! Dus dan kies is zeker daarvoor.

6. Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië

Weer een pittig dilemma. Beide reizen wil ik enorm graag maken. Aangezien er al een dure reis op de planning staat (daarover later meer), kies ik nu eerst voor Scandinavië!

7. Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen

Nooit meer slippers dragen! Die irritante teenslippers schuif ik graag aan de kant. Die dingen doen zo’n pijn!

8. Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Jeetje… dit is een onmogelijke keuze. Mag ik een joker inzetten? Dit is beide gewoon GEEN optie. Ik houd sowieso al niet van rokjes, maar al helemaal niet als ze te kort zijn. En met haar op je benen lopen? Nee dank je wel. Pfff, dan kies ik toch maar voor dat laatste, aangezien ik daar gelukkig niet zoveel last van heb.

9. Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel

Onder de sterrenhemel. Dan wel in een warm land natuurlijk. In een weiland tussen de koeienflatten lijkt me niet heel aangenaam.

10. Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Dan kies ik voor de hele zomer geen zoetigheid meer. Als ik dan zin heb in iets zoets, neem ik wel een ijsje. Ik ben toch meer van het hartige, dan van het snoepen.

11. Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Elke keer huilen als je muziek hoort, zal best een issue zijn. Dan huil je best vaak denk ik. Jeetje, nee, ik moet er niet aan denken. Dan luister ik liever non-stop naar Kinderen voor Kinderen hoor.

Wat kies jij? Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen…

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 12/08/2016 / 04:11

    Toffe tag! Toen ik vraag 1 las, dacht ik ook meteen branding, anders heb ik straks een wurm of ander vies beestje tussen mijn tenen. 😉

  2. 11/08/2016 / 19:09

    Haha, leuk ingevuld Sim :-)! Ik kies bij veel dingen voor hetzelfde hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }