Samenwerken

Samenwerken

Sim’s Cup Of Tea werkt regelmatig samen met persbureaus en bedrijven voor het reviewen van producten, het recenseren van boeken, series en films en het reviewen van leuke uitstapjes, accommodaties en (pers)reizen.

Heb jij een leuk idee voor een samenwerking? Twijfel dan niet en stuur ons een enthousiaste mail met jouw voorstel. Als wij vinden dat het past bij de doelgroep en content van onze website, gaan wij deze samenwerking graag aan!

Sim’s Cup Of Tea heeft een scala aan onderwerpen, maar richt zich voornamelijk op Travel, Lifestyle, Entertainment & Interieur.

Travel
Wij zijn dol op reizen en schrijven graag reviews over mooie accomodaties, stedentrips, reisjes en alles wat daarbij komt kijken.

Reviews producten/diensten/websites
Het is mogelijk om jouw product,dienst of website te laten reviewen. Neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Uiteraard dienen de producten wel in één van onze categorieën te passen.

Recensies
Ben jij een uitgever of auteur die graag een boek onder de aandacht wilt brengen? Wij plaatsen regelmatig een boekgerelateerd artikel. Wij zijn dol op Fantasy, Thrillers, Chicklit, Romans en Young Adult. Uiteraard mag je ons altijd mailen als je een boek uit een ander genre wilt promoten. Indien het ons aanspreekt, zullen we deze zeker voor je recenseren.

Wil jij een serie of een film en alles wat daar bij komt kijken promoten? Ook daarvoor kun je terecht bij ons. Als echte tv-serie addicts zorgen we ervoor dat er een uitgebreide review klaar staat, zodra we klaar zijn met kijken.

Advertorials / Sponsored Posts

Ook hiervoor kun je bij ons terecht. Voor tarieven en voorwaarden vragen we je om ons vrijblijvend een mail met meer informatie te sturen, dan komen we er zo snel mogelijk op terug.

Stuur ons een mail op info@simscupoftea.com of neem contact met ons op via het contactformulier.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }