Samenwerken

Samenwerken

Sim’s Cup Of Tea werkt regelmatig samen met persbureaus en bedrijven voor het reviewen van producten, het recenseren van boeken, series en films en het reviewen van leuke uitstapjes, accommodaties en (pers)reizen.

Heb jij een leuk idee voor een samenwerking? Twijfel dan niet en stuur ons een enthousiaste mail met jouw voorstel. Als wij vinden dat het past bij de doelgroep en content van onze website, gaan wij deze samenwerking graag aan!

Sim’s Cup Of Tea heeft een scala aan onderwerpen, maar richt zich voornamelijk op Travel, Lifestyle, Food & Entertainment.

Travel
Wij zijn dol op reizen en schrijven graag reviews over mooie accomodaties, stedentrips, reisjes en alles wat daarbij komt kijken.

Foodie Hotspots
Vind je het fijn als wij jouw restaurant, café, lunchroom of brasserie bezoeken? Laat ons dan kennismaken met jullie menukaart, zodat wij er een uitgebreide review van kunnen maken.

Reviews producten/diensten/websites
Het is mogelijk om jouw product,dienst of website te laten reviewen. Neem contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Uiteraard dienen de producten wel in één van bovengenoemde categorieën te passen.

Recensies
Ben jij een uitgever of auteur die graag een boek onder de aandacht wilt brengen? Elke zondag plaatsen wij een boekgerelateerd artikel. Wij zijn dol op Fantasy, Thrillers, Chicklit, Romans en Young Adult. Uiteraard mag je ons altijd mailen als je een boek uit een ander genre wilt promoten. Indien het ons aanspreekt, zullen we deze zeker voor je recenseren.

Wil jij een serie of een film en alles wat daar bij komt kijken promoten? Ook daarvoor kun je terecht bij ons. Als echte tv-serie addicts zorgen we ervoor dat er een uitgebreide review klaar staat, zodra we klaar zijn met kijken.

Stuur ons een mail op simscupoftea@gmail.com of neem contact met ons op via het contactformulier.

O.a. samengewerkt met

Travel

Nestpick  Walt Disney Company  Hangmat GigantiBucketlist  Interhome  Europapark

blablacar-ridesharing-logo

Food
nav_sticker_big-e35c7857b2ac613244ac4dd58a583696e5fb77b0cd1178ed038da8bf975016ad            8846d053-de2b-4919-ad4b-8deedf2cc0b1        Capture                                            thuisbezorgd

Lifestyle

prachtigkado.nl__nl_nl   nl_logo   log_ten_nl

download (1)       logo-header-websitefinallogo

download   download    download (4)download (1)

 

BesteBloggers