6 Leuke activiteiten op het strand!

Volgende maand ga ik een nachtje naar zee. Aangezien er in Zuid-Limburg geen zee te bekennen is, wordt het hoogstwaarschijnlijk een roadtrip richting Zeeland. Ik ging op zoek naar leuke activiteiten op het strand, zodat we er een topweekend van kunnen maken!

Activiteiten op het strand
Picknick

Een dagje aan het strand is nooit compleet zonder een lekker hapje en drankje. Dus… koelbox, koelelementen en picknickdeken in de auto en gaan! Als je te ver moet rijden, kun je er ook voor kiezen om deze hapjes en drankjes bij een lokale supermarkt te halen.

Watersport

Ik ben zelf geen held met watersporten, maar voor de mensen die het wel leuk vinden: Haal je surfplanken, stoere skimboards en jetski’s uit de kast en maak er een actieve dag van! Al heb ik geen idee of ze ook jetski’s in Zeeland hebben.

Waterpistool / Waterballonnen gevecht

Als het warm weer is en er zijn kids bij, is het leuk om met water te spelen. Diegene die niet in de zee durven of willen heb zo alsnog een beetje afkoeling!

Beach Volley

Als je liever geen sport in het zoute zeewater doet, kun je er ook voor kiezen om op het strand te sporten. Beach Volley is dan toch wel één van de meest bekende.

Scavenger Hunt

Via Google vind je genoeg lijstjes om een scavenger hunt op het strand te organiseren. Dit is vooral leuk als er kids bij zijn. Plezier voor het hele zin gegarandeerd! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf een lijstje te maken.

Kampvuur

Een kampvuur in de avond lijkt me zo gezellig! Ik heb echt geen idee of er plekken zijn waar dit mag, maar het lijkt me wel gaaf! Lekker marshmallows roosteren en creepy verhalen vertellen, onder het genot van een lekker drankje!

Welke activiteiten op het strand doe jij graag?

2 Reacties

  1. 24/04/2019 / 07:38

    Ik ga eigenlijk helemaal niet zo vaak naar het strand!! Maar hele goeie ideeën!! Vooral picknicken en een kampvuurtje lijkt me heel gezellig 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }