Gezellig bloggersweekend met 10 influencers in Europarcs Brunssumerheide!

Afgelopen maand had ik een enorm gezellig bloggersweekend met 9 andere meiden. We verbleven drie nachten in een huisje in Europarcs Brunssumerheide!

Dit bloggersweekend werd georganiseerd door Ellen de Wit van The Girl Next Door! Ik wil haar enorm bedanken voor het fijne weekend. Complimenten voor het regelen. Het was enorm gezellig! Zo gezellig, dat we al over een bloggersweekend 2.0 aan het praten zijn! 😉 Op Social Media vind je een aantal  foto’s van ons leuke weekend via de hashtag #spotthebloggers!

Bloggersweekend deelnemers

De 9 andere meiden die mee waren:

Bloggersweekend zaterdag

Het bloggersweekend zou vanaf 16:45 starten… Aangezien ik Nicky al een tijdje niet gezien had, besloten wij om in de ochtend al af te spreken. Konden we nog even gezellig naar de DM en boodschappen voor het weekend doen… Het was een heerlijke middag!

Rond 16:45 arriveerden we bij Europarcs Brunssumerheide in Brunssum. Ik woon zelf maar een paar km hiervandaan en wist niet dat er nu zo’n leuk vakantiepark was. Vroeger was dit een buitenzwembad en heb ik heel wat uurtjes hier in het gras gelegen. Daar was nu niets meer van te zien…

Binnen werden we warm verwelkomd door Ellen en Stephanie. En we werden direct verrast met een leuke goodie bag van Fashion and Flamingo’s! Een knalroze tote bag met een flamingo! #Flamazing  <3 I love tote bags! In de goodiebag zat een Girlz! en een super leuk blogger armbandje! Daarnaast vonden we ook nog een leuk pakketje van Mineralissima met een mascara en een eyeliner!

Ik maak trouwens even gebruik van de prachtige Instagram feed van Nicky, want zij heeft echt prachtige foto’s gemaakt!

In de avond hebben we rustig aan gedaan en zijn we gaan eten bij Brasserie de Uitvlucht in het park zelf.

Bloggersweekend zondag

Op zondag hebben we eerst heerlijk ontbeten. De ontbijttafel was prachtig gedekt. Iedereen had ook iets lekkers meegenomen, waaronder deze gesponsorde havermout ontbijtjes van Rude Health! Ik kan niet vertellen hoe ze smaakten, want ik lust zelf geen havermout. Maar wel enorm lief!

Na het eten kregen we eerst nog een prachtige en overvolle goodie bag van L’Oréal! Super fijne producten. Ik heb in ieder geval een nieuwe favoriete mascara gevonden!! Deze klontert bij mij totaal niet, mijn wimpers zijn langer en perfect gespreid. Love it!!

Daarna was het tijd voor de eerste workshop. We kregen bezoek van de zus van Ellen: Linda, de moeder van Ellen en Lot. Linda en Lot werken beide met Juice Plus en E-Power. We maakten een heerlijk gezonde salad in a jar. Ondertussen heb ik ook supplementen van Juice Plus besteld. Deze zouden goed zijn voor huid en haar. Ik ben heel benieuwd!

Vervolgens kwam Feathery by Soof langs en kregen we allemaal een super gaaf veertje in ons haar. Echt enorm leuk. Dit zijn van links naar rechts Ellen, Stephanie en ik! Hoe cute zijn onze veertjes?

We kregen direct de opmerkingen dat we op K3 en Totally Spies leken. Wel funny! Van Feathery By Soof kregen we ook nog een enorm leuke goodie bag! <3

In de avond besloten we om lekker lui Chinees te bestellen. Het was heerlijk, maar wel enorm veel. As usual. Daarna hebben we nog lekker zitten tutten en heb ik de onderkant van mijn haar paars laten maken door Isabeau. Super lief en ik ben er enorm blij mee!

 

Bloggersweekend maandag

Voor mij de laatste (halve) dag van het bloggersweekend. Ik vond het enorm jammer dat ik eerder moest gaan, maar aangezien de kat al een dagje alleen was, kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om langer wakker te blijven.

In de ochtend hebben we weer lekker samen ontbeten. Op de ontbijttafel lag nog een super leuke verrassing van Soon Salon!

Deze ketting is gemaakt met een 3D-printer. Hoe gaaf is dat?! Ik had er echt nog nooit van gehoord, maar ik vind het enorm innovatief. Heel leuk! Als je op het Instagram account van Soon Salon kijkt, zie je nog meer gave creaties.

Na het eten heb ik mijn spullen ingepakt en ben ik langzaam richting huis gegaan. Daar aangekomen bedacht ik me dat ik mijn föhn in het huisje vergeten was. Nu was dat voor mij gelukkig niet heel erg, want ik woonde er 10 minuten vandaan. In de avond ben ik dus nog een keertje terug gegaan om deze op te halen.

En dat was dan echt het einde! Ellen super bedankt voor alles!! <3

Vlogs en Blogs van de andere deelnemers

Ik ben een beetje laat met het plaatsen van mijn artikel. De anderen hebben hun blogs en vlogs al enige tijd geleden geplaatst. Daardoor niet minder leuk om te kijken natuurlijk:

Genoeg om te kijken en lezen dus. Ondanks dat we hetzelfde weekend beleefd hebben, hebben we er allemaal een ander artikel van gemaakt.

Enjoy!

Heb jij al eens een bloggersweekend meegemaakt?

Liefs,
Simone

1 Reactie

  1. 01/05/2017 / 15:37

    Echt een late reactie, maar wat een goede en mooie blog <3 Het was zeker heel tof en ik heb nu al zin in deel 2 ! xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }