Deze fantastische plekken zijn tè mooi om waar te zijn!

Plekken te mooi om waar te zijn

Ik ben pas een week terug uit Parijs, maar het begint nu alweer te kriebelen. Wanderlust much? Tijd voor een tripje langs een paar fantastische plekken. Wel vanaf de bank dus! Deze plekken zijn té mooi om waar te zijn!

Sea Of Stars, Maldives

Deze plek is echt belachelijk mooi. Hier kun je toch uren naar staren? Dit prachtige spektakel wordt veroorzaakt door fytoplankton. Door bioluminescentie geven zij licht bij beweging. Can you imagine? Ik wilde sowieso al op vakantie naar de Malediven, maar nu nog meer. Moet ik wel even mijn fotografeer skills verbeteren!

Driedubbel wauw! Dit pareltje wordt de deur naar de hel genoemd. Wetenschappers staken dit gasveld ooit in brand, om te voorkomen dat het gevaarlijke gas zou ontsnappen. Ze dachten dat dit aardige brandje wel in een paar dagen uit zou gaan. NOT! Ondertussen brandt het al zo’n 33 jaar!


Laguna Salada De Torrevieja

Nog zo’n plaatje! Deze zee is gewoon helemaal roze, dankzij een speciaal soort zeewier. Als je op Instagram zoekt op Laguna Salada De Torrevieja, vind je nog meer prachtige foto’s. Hier wil ik wel een dagje zonnebaden hoor!

Seven Colored Earth of Chamarel

En ook deze plek is té mooi om waar te zijn. Maar toch bestaat het echt. Het is geen verbeelding! Je vindt deze prachtig gekleurde duinen op het eiland Mauritius in het dorpje Chamarel. Dit landschap is ontstaan door verscheidene vulkaanuitbarstingen. Afhankelijk van de lichtinval, zal er steeds een nieuw landschap verschijnen. Het is verboden om over het zand te lopen! Maar dat is ook wel logisch, anders wordt alles verpest.

Haiku Stairs, Hawaii

Deze trappen worden ook wel de Stairways to Heaven genoemd. En dat mag ook wel. Het uitzicht is waanzinnig en deze trap telt maar liefst 3922 treden. Wie gaat er mee? Dit staat zeker weten op mijn Bucket List!

Als jullie nog meer van dit soort pareltjes weten te vinden, dan hoor ik het graag. Ik heb natuurlijk al een hele lijst, maar ik vind het ook leuk om jullie droomplekken te horen (lezen!). Wellicht zie jij jouw droomplek dan wel voorbij komen in één van mijn volgende Bucket List artikelen!

Welke fantastische plekken zou jij nog graag willen bezoeken in je leven?

Liefs,
Simone

Follow

10 Reacties

 1. 19/01/2016 / 19:32

  Haha ik herken dat gevoel. Het lijkt wel hoe meer je op reis gaat, hoe meer zin je hebt om nóg meer te gaan. Erg mooie plekken heb je uitgekozen. Die lichtgevende plankton kan je trouwens heeel soms ook gewoon in Nederland zien. Ik heb er een keer in gezwommen, gewoon aan de Nederlandse kust!

  • 30/01/2016 / 09:29

   Ja helemaal waar. Wat gaaf dat je dit in Nederland ook kunt zien. Waar was dat precies?

 2. 19/01/2016 / 12:55

  Hey Simone,

  Wat een prachtige plekken zeg! Ik wil ook nog zoveel van de wereld zien 🙂 . Binnenkort ga ik hopelijk weer op reis om foto’s te maken van prachtige natuur hihi.

  Liefs!

  • 30/01/2016 / 09:29

   Dank je wel, Astrid! Wat leuk! Je maakt altijd zo’n mooie foto’s. Ik ben dan weer enorm benieuwd!

 3. 19/01/2016 / 10:27

  Wat een super mooi lijstje! Ik zou alle plekken wel willen bezoeken <3

 4. 19/01/2016 / 06:46

  Ohhh Sim, wat ik nog wil bezoeken.. Nou, wat niet? Ik wil NU bijvoorbeeld wel even naar Laguna Salada De Torrevieja!

  • 30/01/2016 / 09:30

   Ja prachtig is het daar! En er zijn echt nog zoveel mooie plekken op deze wereld. Ik heb extra leven nodig, haha.

 5. 19/01/2016 / 06:31

  Wow wat een prachtige plekken! Die zou ik best eens willen bezoeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }