Bucketlist bestemmingen: Deze bijzondere plekken voeg ik toe!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel schreef over mijn travel bucketlist. Het afgelopen jaar heb ik niet heel veel over reizen nagedacht, maar ik sla wel altijd mooie en bijzondere plekken op die ik op Instragram of op reisblogs tegenkom. Deze bijzondere plekken heb ik aan mijn Bucketlist toegevoegd!

Bucketlist bestemmingen
Historical Rothenburg via Shutterstock by Boris Stroujko

Dit lijstje bestaat uit allerlei plekken verdeeld over de wereld. Al zullen we voorlopig nog geen hele verre reizen maken met onze kleine man van (bijna) 10 maanden. Al dat gesleep met babyspullen in vliegtuigen etc. zie ik niet echt zitten. Dus deze dromen zijn voor later.

Gelukkig zijn er nog genoeg leuke steden in Nederland die we nog steeds niet bezocht hebben. Deze zijn ideaal voor weekendjes weg tussendoor en ook prima te doen met kleine kinderen. Je hoeft niet altijd ver weg te gaan om mooie en bijzondere plekken te ontdekken.

Rothenburg ob der Tauber

Op de afbeelding hierboven zie je het pittoreske middeleeuwse plaatsje Rothenburg ob der Tauer in Duitsland. Super schattig. Ze zeggen dat deze plaats als inspiratie diende voor de Disney film Pinokkio. Daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Om de gehele stad heen is een muur gebouwd, waar je overheen kunt lopen. Lijkt me heel gaaf!

Bucketlist bestemmingen
Boom, Antwerp via Shutterstock by jordan slbb
Provinciaal Recreatiedomein de Schorre

Ik had hier nog niet eerder van gehoord, maar ik zag ineens een trol voorbij komen op Instagram en dacht: ‘Dat ziet er gaaf uit!’ In dit recreatiedomein zijn maar liefst 7 van deze trollen te vinden. Het ligt in het plaatsje ‘Boom’ in België. Aangezien dit in de buurt ligt is het ook leuk voor een dagje of weekendje.

Bucketlist bestemmingen
Moraine Lake, Canada via Shutterstock by TRphotos
Moraine Lake, Banff National Park, Canada

De mooie meren van Canada zijn zeker een bezoekje waard. Zo staat Moraine Lake nog steeds hoog bovenaan op mijn Bucketlist. Een rondreis door Canada lijkt me zo gaaf!

Bucketlist bestemmingen
Terme di Saturnia via Shutterstock by Zenya_2k
Terme di Saturnia

Wederom niet te ver van huis, de Terme di Saturnia in de Toscane. Deze natuurlijke warmwaterbronnen zijn gratis te bezoeken. Wie wilt er nu niet even relaxen tijdens een prachtige rondreis door het idyllische landschap van Italië? Zeker een must-do!

Welke Bucketlist bestemmingen moet ik zeker nog aan mijn lijstje bestemmingen toevoegen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }