4 goede redenen om een bezoek aan Vietnam te brengen!

bezoek aan Vietnam
Via Shutterstock by 1tomm

Vietnam is een prachtig land met waanzinnig mooie plekken. Tijd om een lijstje te maken met een aantal redenen om een bezoek aan Vietnam te brengen. Is het niet prachtig?

Hang Son Doong

Han Son Doong is naar zeggen de grootste grot ter wereld. Deze is bijna 5km lang, 15o meter breed en vaak 200 meter hoog. In de grot vind je zelfs een tropisch regenwoud. Deze magische plaats zou ik zeker wel een keer willen bezoeken. Dit s toch gewoon magisch? Ik verbaas me nog altijd over deze mooie plekken op onze wereld!

bezoek aan Vietnam
Via Shutterstock by Vietnam Stock Images
Cat Ba Island

Alsof je in Wonderland terecht gekomen bent! Hoe gaaf is deze plek? Ik heb het idee dat ik deze plaats al eens in een film/serie gezien heb, maar ik weet het niet zeker. Het komt me zo bekend voor. Het is uiteraard mogelijk, want dit soort plekken zijn ideaal als filmlocatie.

Bezoek aan Vietnam
Via Shutterstock by Jimmy Tran
Ban Gioc Falls

Watervallen zijn altijd mooi om te zien. En zeker als ze zo prachtig zijn als deze. Is het geen adembenemend plaatje? Deze watervallen vind je op de grens van Vietnam en China. De watervallen zijn maar liefst 60 meter hoog. Als je je aan de rechtse kant van de watervallen bevindt, ben je stiekem ook meteen in China geweest, omdat dit officieel Chinees grondgebied is.

bezoek aan Viertnam
Via Shutterstock by 4045
Rice Terraces North of Vietnam

Wie had gedacht dat rijst kweken zo fantastisch mooi kan zijn?

bezoek aan Vietnam
Via Shutterstock by John Bill
Waar moet je aan denken bij een trip naar Vietnam?

Net als bij een reis naar de USA, Canada of Australië, dien je altijd goed voorbereid op reis te gaan. Ook voor Vietnam heb je namelijk een visum nodig. Een visum Vietnam aanvragen kun je direct online doen! Als je dit doet bespaar je jezelf de lange wachtrijen en de stamping fee! Visum on arrival is verleden tijd. Dit scheelt dus aanzienlijk. Zeker als je lekker aan je reis wilt beginnen en niet in een ellenlange rij wilt staan. Alle informatie over het visum vind je hier!

Zou jij een bezoek aan Vietnam willen brengen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }