Vlucht vertraagd? Maak gebruik van Claimingo en win een reis naar Rome!

vervelende reizigers

Ik vind vliegen niet eng, maar zeker ook geen pretje. Er is weinig zuurstof, ik slaap niet, ik zit niet lekker en het eten is vreselijk. Als de vlucht dan ook nog eens vertraging oploopt, is het feest helemaal compleet. Gelukkig heb je dan waarschijnlijk wel recht op een vergoeding! Check bij Claimingo hoe het zit!! Nu maak je ook nog eens kans op een tripje naar het prachtige Rome! <3

Claimingo 

Ik kan me even niet herinneren of mijn vlucht ooit meer dan drie uur vertraagd geweest is. Volgens mij kwam ik er wel in de buurt, maar was ik uiteindelijk altijd binnen die tijd op de plaats van bestemming. Ik was er echter niet van op de hoogte dat je zo’n claim enorm eenvoudig kunt indienen.

Claimingo

Claimingo werkt via een Claim&Go principe. Zij zijn de enige partij in Nederland die de volledige claim afkoopt. Dat betekent dat jij overal vanaf bent en geen enkel risico meer loopt. Binnen één week ontvang je een vast bedrag p.p. op je bankrekening. Easy as that!

Wanneer kun je een claim indienen? Kies voor Claim&GO als je direct en zonder risico een vast bedrag wilt ontvangen.

  • Indien de vlucht meer dan drie uur vertraagd is
  • Indien de vlucht geannuleerd wordt
  • Indien de vlucht overboekt is

Wist je trouwens dat je een vergoeding tot 2 jaar terug kunt claimen? Dus heb jij in de afgelopen 24 maanden een enorm vervelende vlucht met een vertraging van minimaal 3 uur gehad? Grijp dan nu je kans, want….

Als je tussen 1 juli en 30 september een claim indient, kun je een reis naar Rome winnen!!

Het is jammer dat ik zelf geen claim kan indienen, want ik zou enorm graag een keertje terug naar Rome willen. Ik heb laatst nog een mooie reisgids met prachtige hotspots ontvangen. Die zal ik later nog even voor jullie delen en reviewen!

Recht op verzorging

Wist je dat je buiten een claim ook recht hebt op verzorging wanneer je vlucht meer dan 2 tot 4 uur vertraagd is? Dit is afhankelijk van het aantal kilometers. Dit houdt in:

  • Gratis verfrissingen en maaltijden in redelijke verhouding tot de wachttijd;
  • De mogelijkheid om gratis twee e-mail-, fax- of telexberichten te verzenden;
  • Gratis hotelaccommodatie als u één of meerdere nachten moet wachten op de vertraagde vlucht, of als uw geplande verblijf door de vertraging verlengd moet worden;
  • Gratis vervoer van en naar deze accommodatie en de luchthaven.

Twee uur vertraging heb ik ooit wel eens gehad, maar er is me nog nooit iemand een maaltijd of een verfrissing komen aanbieden. Dit zal ik dus zeker onthouden voor de volgende keer. Free food is always good!

Heb jij al eens een claim ingediend via Claimingo?

Liefs,
Simone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }