De meest romantische plekjes In Europa voor Valentijnsdag!

Valentines dayValentijnsdag staat weer bijna voor de deur. De dag waarop veel mensen hun romantische kant aan hun partner laten zien. Dit zijn de meest romantische plekjes om Valentijnsdag door te brengen.

Wat zijn jouw Valentijnsdagplannen? Heb je ze al gemaakt of ben je nog hard aan het nadenken? Wil je eens wat anders dan een standaard cadeautje wat je toch in de kast legt, dan is het zeker de moeite om nog even verder te lezen! (En vooral kijken!)

De Eiffeltoren, Parijs

Eiffeltoren donkerHij is vooral mooi in het donker! We zijn nog niet zolang terug van Parijs en toen hebben we live mogen genieten van dit prachtexemplaar. Wil je meer lezen over wat je kunt doen in Parijs, neem dan zeker een kijkje in één van de dagboeken die ik heb bijgehouden tijdens onze vakantie.

La Serenissima, Bride of the Sea, Venetië

gondelVenetië staat bekend als dè stad waar de verliefde koppels heengaan. Genieten van een heerlijk glas wijn met een lekkere pasta. Of wat denk je van een romantische gondelvaart?

Amsterdam, Nederland

amsterdam-1150319_960_720Blijf je liever wat dichter bij huis, dat is geen probleem. Ook in Nederland zijn er leuke plekjes om te genieten van al het moois wat een stad te bieden heeft. In Amsterdam kun je dan misschien niet met een gondel over de kanalen varen, maar Amsterdam biedt zijn toeristen de kans om een cruise over de grachten te maken.

Rome, Italië

romeItalië heeft meerdere mooie plekjes en kijk nou eens wat een mooi plaatje dit is!  Zie je jezelf en je partner hier al wandelen? Romantisch hoor!

Winter Gardens, Kopenhagen

copenhagen-405189_960_720Je Valentijsdag is gegarandeerd kleurrijk, indien je deze doorbrengt in Kopenhagen. Denemarken staat bekend voor veel mooie culturele gebouwen. De meest romantische plek is de Winter Gardens in Glyptoteket.

Santorini, Griekenland

greece-905557_960_720Wil je de warmte opzoeken na de koude wintermaanden? Dan moet je hier écht heen. Santorini heb ik altijd een prachtig plekje gevonden, dat zeker nog op mijn bucket list staat! Zie je het al voor je? Heerlijk op dit terrasje, met een lekker ontbijt en de liefde van je leven!

Wat vind jij romantische plekjes om Valantijnsdag door te brengen?

Liefs,
Simone

Follow

10 Reacties

 1. 26/01/2016 / 23:27

  Valentijnsdag vier ik het liefst gewoon lekker gezellig bij mijn man. En maakt niet uit of het thuis op de bank is of in Parijs als we maar samen zijn 🙂

  • 30/01/2016 / 09:10

   Dat is zeker helemaal waar Melissa. Als je samen bent, maakt het niet veel uit waar je bent!

 2. 26/01/2016 / 23:08

  Het liefst zie ik op valentijn de zon, zee en het strand. Helaas moet ik gewoon werken haha X

 3. 26/01/2016 / 14:37

  Ik ben gek om valentijn.. helaas denkt mijn mannetje daar anders over.. 🙁

  • 30/01/2016 / 09:11

   Ahh dat is jammer, als jullie niet beide dezelfde interesse hebben. Maar je kunt elkaar ook verrassen zonder dat het Valentijn is! 🙂

 4. 26/01/2016 / 07:03

  In Parijs! Hoef ik geen seconde langer over na te denken! 🙂

 5. 26/01/2016 / 06:49

  Ik geef eigenlijk geen snars om Valentijn, maar toch vind ik het de laatste jaren wel leuk om iets te doen! Doe mij dan maar lekker cliché de Eiffeltoren!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }