Disneyland Paris gaat al swingend, dansend en zingend de lente in!

Posted 07/04/2016 by Sim's Cup Of Tea in Travel, Uitstapjes / 3 Comments

Disneyland Paris

” Laughter is timeless, imagination has no age, and dreams are forever. “ – Walt Disney

Tegen Disney zeg ik nooit ‘nee’! Dus toen we dit persbericht binnen kregen, was ik natuurlijk direct nieuwsgierig. Waar komt Disney dit keer mee? Disneyland Paris gaat al swingend, dansend en zingend de lente in!

De lente is nog niet zolang geleden begonnen, maar in Disneyland Paris hebben ze vanaf 5 maart al het lentegevoel voorgesteld. Tot en met 29 mei 2016 kunnen we genieten van alles wat lente en al die prachtige kleuren die erbij horen. Disney zou Disney niet zijn als het niet exclusief en magical is! 😉

Er is een nieuwe musical en een nieuwe parade, die beide leven in het prachtige park zullen blazen. Daarnaast is het park weer aangekleed zoals we gewend zijn: prachtige kleuren, decoraties en de Disney-figuren hebben hun beste outfits uit de kast getrokken om ons versteld te doen staan. Wat staat je te wachten bij je bezoek?

The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure

Nog tot en met 8 mei is een gloednieuwe show te zien in het Disneyland® Park. ‘The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure’ is een muzikaal Disney avontuur met de kenmerken van een Broadway musical en brengt met de hulp van Disney helden en heldinnen een eerbetoon aan de natuur van het bos. Pocahontas en John Smith, Baloe en Koning Lowietje, Tarzan, Merida, Rapunzel en Flynn Rider komen om de beurt op het toneel en zingen de legendarische liedjes uit hun film.

De adembenemende decors veranderen mee met de verhalen en worden tot leven gebracht door de vrolijke wezens van het bos. Het publiek stapt daarbij telkens opnieuw in een nieuwe wereld, net alsof het iedere keer een pagina omdraait van een pop-up boek.

‘The Forest of Enchantment: A Disney Musical Adventure’ is nog tot en met 8 mei 2016 exclusief te zien in The Chaparral Theater (Frontierland® – Disneyland Park).

Minnie’s Little Spring Train in de kleuren van de Kolderkat

Minnie houdt er van om de gasten in Disneyland Paris te verwelkomen en een glimlach op hun gezicht te toveren. Samen met haar lentevriendjes stapt ze aan boord van ‘Minnie’s Little Spring Train’ in de lentefrisse kleuren van de Kolderkat rechtstreeks uit Alice in Wonderland.

Aan boord van de trein is Minnie omringd door bekende Disney konijnen, zoals het Witte Konijn uit Alice in Wonderland, Stampertje en Miss Bunny uit Bambi. Ook Katrien Duck, Clarabella Koe en Clarice van Knabbel en Babbel zijn van de partij. ‘Minnie’s Little Spring Train’ toert verschillende keren per dag van Main Street, U.S.A. naar het Kasteel van Doornroosje.

Disneyland Paris

Goofy’s Garden Party

Dankzij het grote succes van vorig jaar maakt ‘Goofy’s Garden Party’ zijn comeback om het einde van de winter te vieren. Goofy is de perfecte gastheer van deze bijzondere tuin en geeft het swingende ritme aan. Topiaries (planten- en bloemendecoraties) komen op magische wijze tot leven en maken deel uit van een fleurige omgeving waar zwanen, betoverde fonteinen en vlinders de komst van de lente aankondigen. Samen met zijn fleurig uitgedoste vrienden Mickey, Minnie, Donald, Katrien, Pluto, Knabbel en Babbel, Pinokkio, Clarabella Koe en vele andere geliefde Disney figuren en zet Goofy meerdere keren per dag de bloemetjes buiten op Central Plaza voor het Kasteel van Doornroosje.

Tinkerbel viert flower power in het Disneyland Park

Speciaal voor het voorjaar wordt Central Plaza omgetoverd tot een kleurrijke tuin met betoverende planten- en bloemendecoraties (topiaries) in de vorm van de 101 Dalmatiërs, Simba en Nala uit The Lion King, de Aristokatten en Bambi en zijn vrienden. Dit jaar zal ook Tinkerbel deel uitmaken van de lente feesten en is zij als een sierlijk bloemenkunstwerk te bewonderen.

DIsneyland Paris

Ik denk dat het tijd wordt om weer richting Disneyland te vertrekken! Ik kan er nog steeds, na al die keren, niet genoeg van krijgen. Zo zie je maar, ze zorgen er wel elke keer voor dat je opnieuw die magie kunt voelen. Elke keer als ik het park binnenwandel, ben ik net een klein kind (vraag Simone maar, haha!)!

Het is onvoorstelbaar hoe al die decoraties, kostuums en alles eromheen zo mooi tot stand komt, elke dag opnieuw. Petje af voor iedereen daar achter de schermen.

Ga jij binnenkort naar Disneyland Paris? 

Liefs,
Tasja
Follow

3 responses to “Disneyland Paris gaat al swingend, dansend en zingend de lente in!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.