Er op uit tag!

Harry Potter Studio

Afgelopen week kon je al zien dat ik dol op reizen ben en er maar liefst 8 maakte in 2016. Buiten reizen vind ik het ook erg leuk om er een dagje op uit te gaan!

Toen ik deze tag, bedacht door Linda van Mamaliefde.nl tegenkwam, leek het me direct leuk om deze in te vullen. Mocht je de tag willen overnemen, zou je dan willen vermelden dat zij de originele bedenker van deze tag is?

Wat neem je altijd mee als je op pad gaat?

Als ik een hele dag weg ben en er geen stopcontacten in de buurt zijn, zorg ik er altijd voor dat ik één of twee externe laders bij me heb. Ik heb één lader waarmee ik mijn smartphone meerdere keren kan opladen. Altijd handig!

Hoe vaak ga je gemiddeld op pad?

Goede vraag. Ik plan het meestal vlak van tevoren, maar een aantal keren per jaar trek ik er toch wel op uit hoor.

Ga je alleen op pad met de kinderen of altijd samen met je partner?

Ik heb geen kinderen. Als ik weg ga doe ik ik dit meestal vriendinnen of mijn vriend, Mike. Super gezellig altijd dus. Maar mocht ik ooit kinderen hebben, dan neem ik die uiteraard wel gezellig mee op pad. Voor hen is dat ook leuk natuurlijk.

Disney Dilemma Tag

Wat is je favoriete attractiepark?

Oeh, dilemma! Als ik voor de sfeer en aankleding ga, zal ik direct voor Disneyland te kiezen. Maar.. als we het hebben over vette attracties (en toch stiekem ook wel fantastische aankleding en sfeer) ga ik voor het Europa-Park. Beide parken zijn dikke aanraders! Ik kan dus eigenlijk niet kiezen…

Wat is je favoriete dierentuin?

Het Loro Parque op Tenerife. Ik heb mijn ogen uitgekeken. Prachtige shows, enorm veel lieve diertjes en het park is gewoonweg schitterend! <3

Wat is je favoriete museum?

Ik ben eerlijk gezegd niet heel dol op musea. Ik ben tot nu toe wel in een aantal naar binnen geweest, maar kom altijd tot de conclusie dat ik het enorm saai vind. Alhoewel ik het Joden museum in Berlijn wel erg indrukwekkend vond.

Wat is je favoriete gratis uitstapje?

Uhhh gratis uitstapje. Goede vraag. Ik kan er niet één twee drie eentje bedenken hoor. Meestal betaal ik wel voor de uitstapjes. Als me nog iets invalt, kom ik er op terug.

IMG_6197

Welk uitstapje in het buitenland was de grootste verrassing?

Toen we afgelopen januari in London waren, maakten we een uitstapje naar de Harry Potter Studio. Dat was echt een enorm geweldige ervaring. We hebben enorm genoten van alles wat daar te zien is en ons een hele dag prima vermaakt.

Welke uitstapjes staan er nog op je wishlist?

Ik zou dolgraag naar the Wizarding World of Harry Potter in Orlando willen gaan. Als ik dan toch daar ben, wil ik ook wel meteen naar Walt Disney World gaan. Deze twee parken staan sowieso nog hoog bovenaan mijn Bucket List!

Waar zou je niet snel nog een keer heen gaan?

Poeh, even denken hoor. We zijn eens met Oud & Nieuw naar London geweest. Vre-se-lijk. Dat doe ik echt nooit meer. Gewone tripjes naar London daarentegen maar al te graag!

Waar ga jij graag heen als je er op uit gaat?

Liefs,
Simone

2 Reacties

  1. 05/01/2017 / 05:48

    Wat een leuke tag is dit! Ik ga er graag op uit, naar allerlei bestemmingen. Als het ‘even’ een weekend is, dan vind ik het heerlijk om naar Brussel toe te gaan.

    • 06/01/2017 / 09:26

      Oh ja, daar wil ik ook nog wel een keertje naartoe. Als ik in Brussel ben, is het meestal alleen voor het vliegeveld, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }