Fijne hotspots in Amsterdam Noord!

Amsterdam Noord heeft een hippe, rauwe industriële vibe en is de laatste jaren steeds meer in trek. Er zijn steeds meer fijne tentjes te vinden en in de zomer kun je er heerlijk aan het water vertoeven. Wanneer je een dagje in Amsterdam bent mag je deze fijne hotspots in Amsterdam Noord niet overslaan!

Fijne hotspots in Amsterdam Noord
NDSM Wharf Amsterdam via Shutterstock by fokke baarssen
Met de pont

Vanuit de achterkant van het Centraal Station kun je met de pont naar Noord toe. Hoe heerlijk is dit? In de zomer even lekker uitwaaien op het water. Als eindbestemming kun je kiezen voor de Buiksloterweg of de NDSM-Werf.

NDSM-werf

Als je dan toch op de NDSM-werf uitkomt, kun je daar meteen genieten van alle street art op deze oude scheepswerf. In de zomer worden hier ook altijd enorm veel festivals georganiseerd. Als je lekker wilt eten, ben je hier ook op het juiste adres. Er zijn genoeg fijne restaurantjes te vinden!

Eten & drinken

De restaurants, café’s en coffeeshops in Amsterdam Noord zijn niet op twee handen te tellen. Als je van alles wat zoekt, ben je bij Hunters Coffeeshop op het goede adres. Hier kun je genieten van een fijne kop koffie of een vers sapje tijdens het kijken van je favo voetbalwedstrijd of een potje poolen met je vrienden.

Fijne hotspots in Amsterdam Noord
NDSM Wharf Amsterdam via Shutterstock by fokke baarssen
Blom & Blom

Een fijn adres voor unieke spullen in huis. Deze winkel vind je lampen en meubels in industriële stijl. De winkel word gerund door 2 broers, die in verlaten fabrieken in Duitsland de mooiste lampen en meubels scoren. Deze knappen ze helemaal op, voorzien ze van een eigen paspoort en verkopen ze weer in deze winkel. Mooi om te zien.

IJ-hallen

Als je in Noord bent, moet je de IJ-hallen zeer zeker niet overslaan. Eens per maand vind je hier de allergrootste vlooienmarkt van heel Europa. Hier kun je lekker struinen en snuffelen tussen alle tweedehands spullen. Wie weet tik je nog een mooi pareltje op de kop.

Welke hotspots in Amsterdam Noord raad jij aan?

1 Reactie

  1. 03/04/2021 / 12:27

    📍
    Ziet er echt mooie uit, prachtig foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }