4 Hotspots in Canada die ik ooit wil bezoeken!

Canada is één van de landen die hoog bovenaan mijn bucket list staat. Zeker nadat ik via een goede vriendin hoorde dat het echt de moeite waard is. Canada is enorm groot, dus ik besloot om eens te kijken welke hotspots in Canada ik dan sowieso zou willen zien en bezoeken.

hotspots in Canada
Via Shutterstock
Hotspots in Canada: De prachtige meren!

Eerder deelde ik al een artikel over De allermooiste meren van Alberta in Canada! Deze provincie wil ik dus zeker niet overslaan als ik een bezoekje aan Canada breng! Het turquoise meer Lake Louise is het meest gefotografeerde meer van heel Canada. Als ik bovenstaande foto bekijk, snap ik wel waarom! 😉

Hotspots in Canada: Toronto

Toronto wordt ook wel ‘het New York van Canada’ genoemd. Ik deelde ooit ook al een artikel met De hipste wijken van Toronto geadviseerd door de locals! Deze wijken lijken me allemaal even leuk, dus ik denk dat Toronto absoluut een stad is, die ik niet aan mijn neus voorbij zal laten gaan! The Islands lijkt me wel meer iets voor wanneer het mooi weer is. Lekker dagje pretpark, terrasjes pikken, zonnen en heerlijk genieten van het prachtige uitzicht!!

Hotspots in Canada: Banff & Jasper National Park

Nadat ik dit prachtige artikel van ‘What About Her’ had gelezen, was ik he-le-maal verkocht. How amazing is this?! Ik zag mezelf al door Canada rijden met camper en al. Ik weet geeneens of ik zo’n ding kan en mag besturen, maar hey. A girl can dream, right? En je kunt er ook gewoon een beer tegen het lijf lopen. Beetje eng misschien, maar wel ontzettend gaaf!! Het lijkt me heerlijk om hier een aantal weken rond te reizen. Super handig als je dan verder geen slaapplekken meer hoeft te regelen.

Als we het hebben over reistips West Canada, staat dit nationaal park voor mij op nummer één!

Hotspots in Canada: West Coast Trail in British Columbia

Wist je dat er in British Columbia meer dan 850 parken zijn? Hier kun je dus zeker genieten van een mooie rondreis. Eén van de meest bekende trails is de West Coast Trail. Deze route loopt langs de kust van Vancouver Island. Vanuit hier schijn je adembenemende uitzichten over de Grote Oceaan te hebben. En hiken over paden als op bovenstaande foto lijkt me een heel avontuur!

Niet vergeten bij een bezoek aan Canada!
  • Indien je een reis naar Canada wilt maken, dien je rekening te houden met ETA aanvragen. Dit houdt in dat je toestemming hebt om naar Canada te mogen reizen. Dit is vergelijkbaar met ESTA voor New York. Het is gelukkig niet duur en je kunt het heel gemakkelijk online aanvragen.
  • In sommige gevallen kan het zijn dat je niet in aanmerking komt voor ETA. Je hebt dan een visum Canada nodig. Bereid je dus goed voor en kijk op tijd naar wat je nodig hebt!
  • Let er op dat je paspoort nog geldig is en vernieuw deze tijdig!

Heb jij al eens een bezoek aan deze hotspots in Canada gebracht?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

p a { color: #333; box-shadow: inset 0 -0.5em 0 0 #f2d4c8; }