Bucket List #25 / Hotspots in Londen die ik niet wil missen!

Posted 23/02/2016 by Sim's Cup Of Tea in Bucketlist, Travel / 9 Comments

Londen Tower BridgeYes, London. You know, fish, chips, cup of tea, bad food, worse weather, Mary-fucking-Poppins. London!

Afgelopen week vertelde ik al dat we een tripje naar Londen geboekt hebben. Ondertussen heb ik in de gaten dat ik veel te weinig dagen geboekt heb. Er is zoveel moois te zien in deze stad. Toch ga ik proberen om zoveel mogelijk te zien. Of ik alles ga halen weet ik niet, maar daarom is het een Bucket List! ๐Ÿ˜‰

Trafalgar Square

Dit is รฉรฉn van de bekendste pleinen in Londen! Hier vind je Nelson’s Column, een 50 meter hoge zuil, het standbeeld van Nelson en twee prachtige fonteinen. Gewoon mooi om even langs te lopen dus. Ik verwacht niet dat we goed weer hebben, dus lekker even chillen zal er wel niet in zitten.


Tower Bridge

Zoals je ziet op de uitgelichte afbeelding bovenin, is dit echt een waanzinnig mooie brug. Alleen het aanzicht ervan is al een beleving op zich. Ik begreep van Anne, van Dit is Anne dat de Tower Bridge Exhibition zeker de moeite waard is. Ik ben benieuwd!


Camden Market

Weer zo’n schattig marktje. Ik kan er niks aan doen, maar ik vind het altijd wel interessant om daar even binnen te wippen! Het ziet er in ieder geval heerlijk cozy uit!


Borough Market

Buiten dat dit een erg gezellige markt is, schijnt het een erg fotogenieke plek te zijn (Ook weer gevonden bij ditisanne.nl). En daar houden we natuurlijk van. Ik vind het altijd fijn om er een paar mooie kiekjes aan over te houden!


Chelsea

In Chelsea vind je echt enorm schattige huisjes. Dit is toch echt too cute? Ik wil zeker een bezoekje brengen aan deze prachtige en kleurrijke wijk!


Een Library Bar bezoeken

In Londen heb je echt talloze bars die er uit zien als een bibliotheek. Uiteraard wil ik wel een bezoekje brengen aan รฉรฉn van deze bibliotheek barren! Deze in Notting Hill lijkt me erg gezellig!


Harrods

De eerste keer dat we in Londen waren, waren we erg chagrijnig. Zelfs Harrods kon ons niet opvrolijken. Ik denk dat ik dit warenhuis dus nog wel een kansje wil geven.


Treetop walk Kew Gardens

Dit prachtige botanische park heeft de grootste verzameling levende planten ter wereld! Sinds 2003 staat het ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Het gave is dat je er ook tochtje door de boomtoppen kunt maken, dankzij het 200 meter lange pas, dat langs alle boomtoppen loopt. Is eens wat anders dan de Big Ben, toch?


Notting Hill

Uiteraard mag een bezoekje aan Notting Hill niet ontbreken. Ook hier vind je weer prachtig gekleurde huisjes. Maar je kunt bijvoorbeeld ook lans de bekende plekken uit de gelijknamige film lopen of lekker shoppen. Ik denk dat ik vanavond de film maar eens ga aanzetten!

Een foto die door ka.ji418ji is geplaatst op


Portobello Road

Als je in Notting Hill bent, kan een bezoekje aan Portobello Road natuurlijk niet ontbreken!


Dit waren weer een aantal leuke plekjes denk ik zo. Nu maar eens kijken of we alles mooi gepland krijgen! En ik vind vast nog meer plekjes! ๐Ÿ˜‰

Welke hotspots in Londen mag ik volgens jou echt niet missen?

Liefs,
Simone

Follow

9 responses to “Bucket List #25 / Hotspots in Londen die ik niet wil missen!

  1. Leuk! Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt! ๐Ÿ™‚
    Londen is echt leuk, word alweer helemaal enthousiast als ik je blog lees!

    Portobello Road Market ben ik ook een keer geweest, heel gezellig en leuk om overheen te lopen! Ik heb me toen suf gezocht naar de Notting Hill boekhandel, maar staat me iets van bij dat die verdwenen of verplaatst is.

    Hoe dan ook, have fun!!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.